JEDINI RIJALITI POBEDNIK KOJI NIKAD NIJE OPSOVAO: Ivan Ljuba se nakon Velikog brata povukao, a evo čime se bavi!
Ivan Ljuba, Foto: Printscreen B92

PRVI POBEDNIK VELIKOG BRATA

JEDINI RIJALITI POBEDNIK KOJI NIKAD NIJE OPSOVAO: Ivan Ljuba se nakon Velikog brata povukao, a evo čime se bavi!

Nakon pobede u Velikom bratu, on je ubrzo nestao sa malih ekrana, povukao se iz javnosti i vratio svom "normalnom" životu

Objavljeno:

Ivan Ljuba obeležio je kako prvu sezonu "Velikog brata" tako i same početke rijalitija u Srbiji.

Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Nakon pobede u Velikom bratu, on je ubrzo nestao sa malih ekrana, povukao se iz javnosti i vratio svom "normalnom" životu.

foto: Printscreen Youtube

Ivan danas ima 39 godina i dosta se promenio od vremena kada je pobedilo u rijalitiju.

Ljuba je pobedom u rijalitiju dobio 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici.

Profesor je klavira i ljubitelj ekstremnih sportova.

foto: Printscreen Youtube

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: "Ej, Ivane!" Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne - rekao je jednom prilikom.

foto: Damir Dervišagić

Na društvenim mrežama nije aktivan, ali s vremena na vreme podeli sa prijateljima neki novi poslovni uspeh ili najavu koncerta.

foto: Printscreen Youtube

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.