HOROR NA NASTUPU ZLATE ĐURKOVIĆ: Mlada UMRLA U TOKU PRVOG MLADENAČKOG PLESA! VESELJE koje se pretvorilo u TRAGEDIJU
Zlata Đurković, Foto: Prinscreen

POTRESNO

HOROR NA NASTUPU ZLATE ĐURKOVIĆ: Mlada UMRLA U TOKU PRVOG MLADENAČKOG PLESA! VESELJE koje se pretvorilo u TRAGEDIJU

Pokojna Ivana Blagojević u trenutku smrti imala je samo 24 godine

Objavljeno:

Pinkova zvezda Zlata Đurković je tokom svog učešća u rijalitiju Zadruga 2 iznela potresnu životnu priču koju je doživela dok je svojim glasom uveseljavala goste na jednoj svadbi u Bratuncu pre više od deset godina.

- Ja sam sa jednom dragom ekipom iz Užica otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu s obzirom da često radim takve proslave. U sali je bilo 500 ljudi, tamo su velike svadbe. Nakon tog samog momenta venčanja, mlada je prišla da me zamoli za jednu pesmu, pošto sam bila prva do nje. Tražila je pesmu "Pođite bez mene"... Ona je... Ja sam završila medicinsku... - jedva je govorila Zlata.

foto: Printscreen Youtube

- Ona je pala ispred mene i ja sam znala da ima infarkt... Ona je 24 godine imala... Cela sala je počela da vrišti, njeni roditelji su pomislili da je nešto drugo u pitanju, ja sam konstatovala da je smrt, koliko sam mogla da pomognem ja sam pomogla... Devojka je umrla, u venčanici... - rekla je.

Da zlo bude veće, Zlata je nakon svadbe svadbe sa bendom doživela udes, a sedam dana kasnije saopšteno joj je da je bolesna.

Mi smo pronašli sve detalje o toj tragičnoj svadbi koja se dogodila u Bratuncu 2008. godine i priča je zaista užasna, a roditelji mlade nikada neće prežaliti taj dan.

foto: Printscreen Youtube

Pokojna Ivana Blagojević u trenutku smrti imala je samo 24 godine i umrla je svega dvadesetak minuta nakon što je svom supurugu Dragu Blagojeviću izgovorila sudbonodno da.

foto: Printscreen

Tragedija koju ne pamte ni najstariji stanovnici ovog gradića u srednjem Podrinju, desila se u svečanoj sali, u kojoj su porodice Blagojević i Prokić organizovale svadbeno veselje.

Prema rečima očevidaca, mladi je pozlilo na na podijumu za igru, u trenutku kad su krenuli prvi taktovi pesme "Najlepša mlada u selu". Za samo nekoliko sekudni veselje se pretvorilo u tragediju, a nesrećna devojka nakon što je prevezena u Hitnu pomoć nije davala znake života.

Prema rečima dežurne doktorke koja je pokušala da reanimira Ivanu, njena porodica je odbila obdukciju, te je uzrok njene smrti ostao nepoznat.

Ivana je bila četvrto od petoro dece Milene i Radenka Prokića. Svih petoro su iškolovali, a ćerke Draganu, Snežanu i Dragicu srećno udomili. Verovali su da će i najmlađa Ivana srećno proživeti sa svojim izabranikom Dragom, o kojem Bratunčani imaju samo reči hvale.

"Zabavljali su se tri godine. Mnogo su se voleli. Kad je Drago završio elektrotehnički fakultet i zaposlio se u Bratuncu, odlučili su da svoju vezu krunišu brakom", ispričala je za bosanske medije tada uplakana komšinica Prokićevih Zorica Pavlović, dodajući da je Ivana bila uzorna devojka, te da se nakon udaje starijih sestara mnogo vezala za brata Tomislava, koji je najmlađe dete i jedini sin ove nesrećne porodice.

U porodici Blagojević su zavladale tuga i neverica. Dragina majka Radojka i otac Slavko bili su prekjuče srećni do neba. Dočekali su da njihov sin završi fakultet, zaposli se i oženi devojkom koju je mnogo voleo. Ozarenih lica pratili su, s kumovima, rodbinom i prijateljima, venčanje svog sina u crkvi Uspenja presvete Bogorodice u Bratuncu. Odatle je kolona okićenih automobila krenula u svečanu salu, gde je održano i svetovno venčanje. Sreća se, kao kula od karata, srušila u trenutku kad su čuli strašnu vest da je njihovo snaja Ivana umrla pre nego što je prešla prag kuće Blagojevića.

Podsetite kako se Zlata ispričala ovu potresnu priču:

Bonus video

SAD SVI MOGU U ZADRUGU! Kamera uhvatila jedini trenutak kada se David i Lepi Mića nisu ŽESTOKO RASPRAVLJALI, a ovo je razlog ZAŠTO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.