ONA JE ČUČNULA, MIKI NASTAVLJA DA JE BIJE: Ova BOLNA SLIKA je Nadeždinim roditeljima JOŠ pred očima! SPREMAJU TUŽBU
Nadežda Biljić je sve hrabro podnela, Foto: Printscreen

trauma ostaje

ONA JE ČUČNULA, MIKI NASTAVLJA DA JE BIJE: Ova BOLNA SLIKA je Nadeždinim roditeljima JOŠ pred očima! SPREMAJU TUŽBU

Slavica Biljić i dalje drhti pred strašnim scenama koje je njena ćerka preživela u "Zadruzi 2". Otkrila da su one ostavljaju trajne posledice na njenu porodicu...

Objavljeno: 18:56h

Majka Nadežde Biljić, Slavica Biljić, još je pod utiskom skandala koji se dogodio njenoj ćerki u "Zadruzi 2".

Ona je ispričala kako je saznala da je Miki Đuričić zverski napao njenu naslednicu, a onda i objasnila da je znala da će se tako nešto dogoditi, jer je "on agresivac".

Nije trebalo to da se desi, ja sam protiv nasilja u porodici i uopšte prema ženama. Ja sam to i pričala... Radila sam noćnu smenu, ugasila sam internet, žurka je, ja ne volim da gledam kada oni piju alkohol i kad sam došla kući, došlo mi je milion poruka :'Sram ga bilo' i slično. Odgledali smo snimak i šokirali smo se", počela je Slavica i nastavila:

foto: Printscreen

Grozno. Ja sam se nadala da neće doći do toga, ali sam znala da hoće. Znate šta, Miki je agresivac, mislim da čovek ima problem sa tim generalno i nije mu to trebalo", objasnila je za Pink.rs.

Nadeždin otac, koji je bivšoj zadrugarki takođe velika podrška, veoma se potresao zbog svega što se desilo njegovoj mezimici.

On je rekao da je to bio grozan osećaj, onaj momenat kada je ona čučnula i kada je on nastavio da je bije, znate da nemate šansu, da ne možete da joj pomognete... Posle je bilo katastrofa kada je Nada ušla u kuću i kada su svi rekli kao: 'Ko zna šta mu je ona rekla, pa ju je on izudarao'. Svaka joj čast, jer je sama to podnela", kaže Slavica, koja je najavila tužbu protiv Mikija.

foto: Printscreen

Biće podneta, radi se na tome, to trebaju nadležni organi da rade i završe, ne bismo davali publicitet takvim stvarima."

Nadeždina majka uputila je poruku svim ženama koje trpe ili su trpele nasilje od strane emotivnog partnera:

Ne sme da se trpi nasilje, povišen ton već govori da je nasilje u pitanju. Drugo je kad ste vi roditelj, a drugo je grdnja emotivnog partnera. Ja sam protiv toga i treba svako da prizna i da se sklanja, jer tu nema popravke, može da bude samo gore."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.