NIJE NI ČUDO ŠTO SU GA OTKAČILI! Ovo su HIT USLOVI Tomovića za ulazak u Zadrugu: Hoću mobilni, internet, cigare...
Bojan Tomović postavio zahteve za Zadrugu 3, Foto: Printscreen

DA NIJE MALO PRETERAO

NIJE NI ČUDO ŠTO SU GA OTKAČILI! Ovo su HIT USLOVI Tomovića za ulazak u Zadrugu: Hoću mobilni, internet, cigare...

Uslovi Bojana Tomovića za ulazak u Zadrugu 3 apsurdni su i ostavljaju bez teksta

Objavljeno:

Nekada popularni pevač i vlasnik velikih hitova Bojan Tomović trenutno je u žiži interesovanja zbog svog navodnog učešća u Zadruzi 3.

Tomović je na svom facebook profilu objavio spisak uslova koji moraju biti ispunjeni kako bi on pristao da uđe u rijaliti. Spisak je postao pravi hit na internetu a kada pročitate uslove shvatićete i žašto.

DESET BOJANOVIH USLOVA ZA ULAZAK U RIJALITI

1. Honorar od manje ni više nego 120.000 eura i to unapred.

2. Apartman sa kupatilom posebno za njega i njegovog ljubimca, naravno u taj apartman niko drugi ne bi smeo da ulazi osim ako licno on ne dozvoli ili ako citiramo "privedem neku za seks, i to moze da se snima jer bi bilo ispod pokrivača i nista se ne bi vidjelo, drugo sad sam razveden pa mogu da radim sto mi je volja a i kad sam plus fazi je*em ko lud, mogu po 5,6 puta dnevno".

3. Da ne bude kaznjavan nedeljnim honorarom od 2.500 eura ukoliko preko dana ponekad zaspi zbog terapije koju moram da pije zbog bipolarnog poremećaja.

4. Da Mazi, njegovom ljubimcu, produkcija redovno obezbeđuje hranu, vlažne maramice, pelene, šampon i sve što joj je potrebno.

5. Kupatilo bez kamera, apartman može da se snima ali kupatilo ne.

6. Zidove svetlo zelene boje, jer psiholozi kazu da ta boja opušta i da je zdrava za psihu. Frižider, šporet, komplet opremljena kuhinja i klima uređaj se podrazumevaju. Želi da sve vreme ima mobilni telefon i internet i da mu produkcija redovno, o njihovom trošku, dostavlja cigarete i koka kolu.

7. Poručio je i da ako hoće Bojana Tomovića u Zadruzi onda Lepi Mića, Šešelj, Alen Azarić, Vladimir Tomović, Janjuš ne smeju da se nađu na spisku učesnika. Kaže da ga je sramota da sa takvim pojavama bude u kadru, jer zvezdi njegovog kalibra ne priliči takvo okruženje a i smatra da bi oni zbog njega jedan po jedan grebali na vrata.

8. Nije izostavio ni spisak poželjnih učesnika. Milić Vukasinović sa ženom, Anabela, Vesna Zmijanac, Kristijan, Stanija, Medenica, Bebi Dol, Marina Perazić, Eva Ras. Pevač tvrdi kako bi ovaj put smuvao Staniju, prošli put nije pokušavao jer je bio oženjen. Spisak je proširio i bivšim Zadrugarima. "Može Luna i Marko, Marija Kulić, Miki i Žuta, da i moja Maza ima svoju drugaricu, Filip Kijin - onaj što liči sa mnom, Mirko Gavrić, Matora i Sanja, Teodorica, legendarna Žiža i naravno Miksi," kaže Bojan.

foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić

9. Ni na jednoj žurci dok je on tamo ne može da peva Aco Pejović jer ga od njega kako kaže protera pa po 3 dana pije probiotik

10. Zahteva da u produkciji uvek bude psihijatar i lekar jer se njemu velika euforija i jos veća depresija smenjuju nekad i u istom satu.

Na kraju je naveo kako je ovo važilo dok mu je bilo bolje, a sada kada mu se stanje nažalost pogoršalo nema tih para zbog kojih bi ponovo ušao u rijaliti. Smatra da je sa zahtevima bio apsolutno realan i skroman što kako kaže uopšte nije njegova osobina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.