KOD NJIH JE UVEK RIJALITI! Aleksandra najavila HAOS za SREDU, a onda se OGLASIO i Karađorđe!
Aleksandra Subotić najavila haos, Foto: Printscreen Youtube

porodični rijaliti

KOD NJIH JE UVEK RIJALITI! Aleksandra najavila HAOS za SREDU, a onda se OGLASIO i Karađorđe!

Aleksandra je odmah po izlasku iz Rijalitija započela vezu sa Pecom iz Novog Sada

Objavljeno:

Aleksandra Subotić u finalu Zadruge završila je kao četvrtoplasirana što ju je vidno iznerviralo i šokiralo jer je kao i svi njeni fanovi očekivala bolji plasman. Sudeći po svemu što je nakon rijalitija sačekalo ona nema nikakvog razloga da bude nezadovoljna.

Nakon prvobitne diskfalifikacije pa potom i drame sa Davidom Dragojevićem koji je ostavio i upustio se u vezu sa Anom Korać, izgleda da su u njenom životu osvanuli bolji dani.

Aleksandra je odmah po izlasku započela vezu sa svojom do tada simptijom, biznismenom Petrom Raspopovićem iz Novog Sada. U međuvremenu je izašla vest o njihovom navodnom venčanju što Subotićeva nije demantovala, a sudeći po objavama na Instagramu ovo bi mogla da bude istina.

Subotićeva je do sada sa Pecom i ćerkom Magdalenom odmarala na crnogorskom primorju, a sada se vraća spremna za akciju. Ona je na svom profilu objavila da će gostovati na televiziji Pink u sredu, kada očekujemo da potvrdi ili demantuje priče koje već danima kruže.

foto: Print Screen Instagram

Kako smo od porodice Subotić navikli na rijaliti oglasio se i njen otac Karađorđe. On je na svom profilu objavio da podržava Aleksandru i njenu vezu sa Petrom. Tom prilikom napomenuo je i da od ćerke nije tražio auto, kao što je to tvrdio njegov brat Srba.

foto: Print Screen Facebook

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.