MAJA MARINKOVIĆ I DOROTEA UŠLE U JAVNI RAT: Jeftina vašarsko dr*co ne smišljaj više LAŽI, nismo u rijalitiju!
Foto: Print Screen Youtube

I POSLE RIJALITIJA RIJALITI

MAJA MARINKOVIĆ I DOROTEA UŠLE U JAVNI RAT: Jeftina vašarsko dr*co ne smišljaj više LAŽI, nismo u rijalitiju!

Afera eltina prostitucija ne prestaje da intrigira javnost

Objavljeno:

Prošlo je skoro mesec dana od finala "Zadruge", međutim interesovanje za bivše učesnike ne jenjava. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama.

Jedan od većih skandala koji je pratio Zadrugu tokom cele sezone je svakako i "afera elitna prostitucija". Mnoge zadrugarke međusobno su se optuživale i bile povezivane sa makroima i elitnom prostitucijom. Svakako najviše priča bilo je usmereno na Anu Korać i Sanju Stanković.

Pre nekoliko dana internet je uzdrmala izjava Dorotee Jovanović koja tvrdi da je od Maje Marinković, svoje biše drugarice, saznala da navodno Sanja Stanković za svoje usluge uzima 250 evra,dok je Ana Korać znatno skuplja te uzima 500 evra.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, Maja Marinković nije mogla da ćuti na ove optužbe pa se oglasila putem svog Instagram profila.

- Laž! Ja ovo nisam izjavila! Jeftina vašarska dr*ca Dorotea nema pametnija posla, pa mora da izmišlja laži iako je rijaliti završen! Bolje neka se pozabavi svojim životom i da ne spava sa starijim čikicama za skupe krpice i po koji komad zlata! - rekla je Maja.

foto: Printscreen

Ostaje nam da vidimo da li će joj Dorotea odgovoriti na ove uvrede i da li će se nastaviti ovaj estradni rat putem društvenih mreža.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.