I ZOKI ŠUMADINAC I BAKA PRASE, KRIMINALCI I MANGUPI: Otkrivamo KOMPLETAN SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 3
Stanija Dobrojević je ostala u vezi sa Markom Markovićem i nakon rijalitija, Foto: Printscreen

OVO ĆE BITI TOTALNI ŠOU!

I ZOKI ŠUMADINAC I BAKA PRASE, KRIMINALCI I MANGUPI: Otkrivamo KOMPLETAN SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 3

Biće mnogo iznenađenja na jesen!

Objavljeno:

Čim se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.

Prema pisanju Srpskog telegrafa, prvi koji se našao na spisku je Crnogorac Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik "Zadruge" i bivši dečko Stanije Dobrojević, za kojeg se navodi da će ući i u treću sezonu rijalitija.

foto: Printscreen

Za njih ne znam, ali ja sam spreman", napisao je Tomović na svom Instagramu, a ispod je postavio anketu da fanovi glasaju da li su za to da uđe i, kako kaže, pokida sve.

Kontroverzni učesnik rijaliti-šoua "Farma", "Parova", kao i prve sezone "Zadruge", Filip Đukić takođe bi trebalo da uzme učešća u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. Naime, Filip je definitivno jedan od učesnika, a izvor Srpskog telegrafa otkriva da je njegov honorar 3.000 evra mesečno.

Kao jedan od učesnika koji najviše obećavaju navodi se žestoki momak Kristijan Golubović, ali i Stanija Dobrojević. Podsećanja radi, njih dvoje su zajedno učestvovali u "Farmi 6", gde su bili i više od prijatelja.

foto: Printscreen

Kao jedan od učesnika predstojeće "Zadruge" navodi se i Stefan Karić, koji je bio u šemi sa Kijom Kockar. On je potvrdio svoj ulazak, a podršku mu je pružila i njegova bivša.

foto: Privatna arhiva

Internet i Jutjub-senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog hiper-rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi "Autotjun", sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan. Pored njega, u "Zadrugu 3" ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena.

foto: Filip Plavčić

Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem. Pored nje, stranu pevačica braniće i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić, koja već ima profil Irma Zadruga 3 na društvenoj mreži Instagram. Ona je u "Parovima" učestvovala nekoliko puta.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.