KIJA I ANA KORAĆ U NOĆNOM IZLASKU: Isplivao SNIMAK! Ono što su uradile ŽESTOKO IM SE ZAMERILO! (VIDEO)
Ana Korać, Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

DRUGARICE, LAŽLJIVICE

KIJA I ANA KORAĆ U NOĆNOM IZLASKU: Isplivao SNIMAK! Ono što su uradile ŽESTOKO IM SE ZAMERILO! (VIDEO)

Kija se više puta oglašavala i poručivala da ne želi više da čuje za svoju bivšu drugaricu

Objavljeno:

Završila se i druga sezona rijaliti programa Zadruga. Međutim, bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama.

Poznato je da su se Kija Kockar i Ana Korać intenzivno družile u prvoj sezoni Zadruge. Međutim, došlo je do potpunog preokreta nakon izlaska iz Bele kuće. Mnogi su komentarisali da je Ana bila intimna sa Kijinim bivšim mužem Slobom Radanovićem, te da je zbog toga puklo ovo prijateljstvo.

foto: Printscreen Instagram

Ana je demantovala ove glasine. Međutim, Kija se više puta oglašavala i poručivala da ne želi više da čuje za svoju bivšu drugaricu, ne otkrivajući detalje zašto je ovo prijateljstvo puklo.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kada su ove dve prijateljice poslednji put bile zajedno u izlasku. Novinari su ih zaustavili kako bi uzeli izjavu, ali obe učesnice rijalitija nisu bile raspoložene za priču. Naime, Kija je istakla kako je njoj slobodan dan i da ne daje izjave, što je iznenadilo novinara pa je upitao - Slobodan dan, a na javnom si mestu?

Bonus video

NISU SE VIDELE 12 DANA! Matora pobesnela pa stavila Koraćevu na stub srama: Ni Dunav je neće oprati ZBOG OVOGA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.