OVO SU SVI DUGO ČEKALI: David i Dejan zakopali RATNE SEKIRE! Dragojevići posle pomirenja NIKAD EMOTIVNIJI! (FOTO)
Braća Dragojević ponovo na okupu, Foto: Instagram

palo pomirenje

OVO SU SVI DUGO ČEKALI: David i Dejan zakopali RATNE SEKIRE! Dragojevići posle pomirenja NIKAD EMOTIVNIJI! (FOTO)

Tu su i Ana i Dalila

Objavljeno:

David Dragojević i njegov brat Dejan, nisu bili u dobrim odnosima već duže vreme, međutim, sada su rešili da izglade svoj odnos.

Nakon što je David sa devojkom Anom Korać napustio "Zadrugu 2", on se našao sa mlađim Dejanom i pružili su jedno drugom ruku.

Dejanova supruga Dalila Dragojević, s kojom je otpočeo vezu u "Parovima", ovekovečila je ovaj trenutak, te je njihove zajedničke fotografije objavila na Instagramu.

- Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što večno traje, ljubav je brata što bratu daje. Zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sena... I neka ceo svet zna, za koga bih mogao da umrem ja. - napisala je ona ispod Davidove i Dejanove slike.

Dalila je objavila i zanimljivu fotku sa Davidom gde ga je u šali uhvatila za vrat, a u opisu je napisala:

- Kada snajka uhvati u svoje ruke - poručila je Dalila, a njen suprug Dejan je imao takođe poruku. I ubio bi za brata ako treba.

- Ko je tu kada te neće i kad dođu dani sreće, voli te više od sebe? Ko bi ubio za tebe, nikad neće da te preda, s poštovanjem ko te gleda? Dok njega imaš ti si jak, veruj mi odgovor je lak - TO JE TVOJ BRAT - poručio je Dejan.

Ana Korać i Dalila su se odmah lepo uklopile, a Dragojevićka je odmah objavila i njihov zajednički video, dok ju je zaova vozila luksuznim automobilom.

??? @ana_korac ✔️

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.