OBESILA BIH SE NASRED TERAZIJA: Zorica Marković OTKRILA kako je PREVARENA u Zadruzi! Sve je snimljeno! (VIDEO)
Zorica i SUzana bile su prijateljice u Zadruzi, Foto: Printscreen Youtube

TEK SAD

OBESILA BIH SE NASRED TERAZIJA: Zorica Marković OTKRILA kako je PREVARENA u Zadruzi! Sve je snimljeno! (VIDEO)

Zorica je dala svoje mišljenje o Suzaninoj i Mikijevoj vezi

Objavljeno:

U emisiji "Zadruga - narod pita" sinoć je gostovala Zorica Marković, a jedan od klipova koji je pušten prikazivao je njen sukob sa Suzanom Perović. Zorica je sinoć otkrila kako je saznala za Suzaninu prevaru, to jest, za činjenicu da joj je koleginica namerno sakrila spisak za nabavku.

foto: Printscreen Youtube

- Ova naša svađa govori sve o Suzani Perović. Odjednom je moj spisak za kupovinu nestao, a svi ostali su bili tu. Mada to nije bitno, bitan je gest. Snežana mi je priznala da je Suzana namerno sklonila moj spisak - otkrila je Zorica, a potom se osvrnula i na trenutak kada je Miki Đuričić fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu.

- Žrtva je bila Nadežda, ja ne opravdavam to što je Miki uradio, on je bio izazvan, ali jedan momenat je bio tu presudan, to njeno odustajanje da idu napolje - rekla je Markovićka.

foto: Printscreen

Nakon što je prikazan snimak ljubavi Suzane i Mikija, Zorica je dala svoje mišljenje o njihovoj vezi.

- Ne daj Bože da se to meni desilo, ja bih se obesila nasred Terazija. Ja nikada ne mogu da kažem Suzani Perović da je uradila pravu stvar - rekla je Zorica.

Bonus video

MALO KOJA BI JOJ OPROSTILA! Marijana Zonjić proslavila rođendan, a od Stanije ni traga ni glasa: A tek da vidite ko joj je čestitao UMESTO STARLETE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.