MIĆA SE SA ILUMINATIMA UDRUŽIO PROTIV LUNE: Najnepismenija teorija zavere, a umešan je i Espreso!
Lepi Mića, Foto: Printscreen Youtube

bez dlake na jeziku!

MIĆA SE SA ILUMINATIMA UDRUŽIO PROTIV LUNE: Najnepismenija teorija zavere, a umešan je i Espreso!


Zbog svojih komentara on je izazvao burne reakcije

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, Lepi Mića je bio gost redakcije "Espreso" i tom prilikom je on komentarisao i tvitove o sebi u našoj rubrici "Espreso Tviter".

Zbog svojih komentara on je izazvao burne reakcije. Neki su podržali njegove reči, drugi su ga osuđivali, a postoje i oni koji su u njegovom stajlingu prepoznali tajne poruke.

Naime, na društvenoj mreži "Facebook", neki su "provalili" da je njegova raskopčana bluza zapravo bio znak tajnog društva Iluminata. I ove priče, nastala je jedna od najkreativnijih, ali i najnepismenijih teorija zavere.

foto: Facebook

– Ološu,, šlajmu ljucki, ufaćen si na delu, xajde priznaj kosi i štasi,,iluminatu sotono, kome šalješ znakove dasi dobro uradijo poso za koji su te plaćali, priznaj bagro,,, kolko su te plačale strane sile, da blatiš vređžaš Lunu jeli xokštapleru??? Sad mi je jasno sve,,,radijo si za šaku dolara blatijo Lunu de ti je obraz deće ti duša,,,,,kako te nije bilo žao napadaš povređženo ranjeno dete srnu budalo, razmisli kolko je zbog tvoje psovke patila Lunova familia, Ana Bela majka koja je nosila 9 meseca u utrobu, STIDISE MIČO ološu ILUMINATU SOTONO prodo si dušu đžavolu. Obračam se javno precedniku Vučiću molimvas reaguj te ovaj Mića radi za iluminate plačaju ga Amerikanci da truje narode vređža Lunu,,,precedniče spasi nas ovog ljuckog odrona!!!! u napred zaxvalni Lunatori xvala precedniče opet ću te glasam - poručila je jedna osoba na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.