ČIČA ULAZI PONOVO U RIJALITI: Požgaj i Milijana su me potpuno UPROPASTILI! Ogorčen sam na nju...
Foto: Sonja Spasić

Rijaliti

ČIČA ULAZI PONOVO U RIJALITI: Požgaj i Milijana su me potpuno UPROPASTILI! Ogorčen sam na nju...

Hoću opet u rijaliti, iako pre ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Hteo sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili

Objavljeno:

Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje 53 godina mlađe verenice, Milijane Bogdanović jer tvrdi da je zbog nje završio na poslednjem mestu u "Parovima 7"! Milojko je ogorčen Milijanu jer ga je pred kamerama prevarila sa bivšim političarem Aleksandrom Požgajem.

- Hoću opet u rijaliti, iako pre ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Hteo sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Hteo sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala - priča razočarano Milojko i dodaje da je njegova verenica kriva za to što je on u finalu prvi izbačen iz lukuzne vile:

foto: Prinscreen

- Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno bar na trećem mestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne pre mene!

Uprkos javnoj prevari Milojko je odličio da oženi lepoticu iz Pilatovića.

- Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao majka, znate svi da je brinula o meni kada sam operisao srce. Moraće prvo da povrati moje poverenje, ali ćemo videti dokle će izdržati da mi bude verna. Razumem je, ipak je mlada... Biće sa nama sve u redu, u septembru je svadba - pričao je Božić, a kada mu se pridružila verenica, promenio je ploču i rekao da ipak ne veruje da je njegova verenica imala seks sa Požgajem.

- Spavala sam sa Požgajem i nije loš u krevetu! Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lep i zgodan muškarac koji bi se svideo svakoj drugoj devojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila sa njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta uticalo na moje emocije - rekla je Bogdanovićeva.

foto: Prinscreen

Milojko ima dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovićima, a Milijana nije sigurna da će ona ipostati vlasnica tih nekretnina jer kako kaže još uvek nije napisao testament.

- On samo meni obećava te stanove, a ništa da uradi po tom pitanju. Meni nisu potrebne njegove nekretnine, ja ću sebi sve sama da obezbedim, a na njemu je da li će nešto da mi prepiše.

Milijana je u rijalitiju fizički zlostavljala svog dečka, ali se pravda da je to radila jer je on nju psihički maltretirao.

- Mnogo mi je žao što sam udarala i tukla Milojka i na njemu iskaljivala sav bes i nervozu. Nije ni on meni ostao dužan. Vraćao je on meni, ne udarcima, ali je vršio psihičku torturu nada mnom svaki dan - pravda se ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.