VIKEND S MACOM PROSEČNA SRPSKA PLATA: Diskrecija uhvaćena s biznismenom u HOTELU, pa UHAPŠENA! Ovo je njen CENOVNIK
Maca Diskrecija, Foto: Printscreen

skandal!

VIKEND S MACOM PROSEČNA SRPSKA PLATA: Diskrecija uhvaćena s biznismenom u HOTELU, pa UHAPŠENA! Ovo je njen CENOVNIK

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom

Objavljeno:

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je danas u beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom.

Kako otkriva izvor Kurira, reč je o jednom biznismenu, a njena cena se kreće oko 400 evra za ceo vikend.

foto: Prinscreen

"Ranije je bila oko 600 evra za vikend, ali nije ni blizu cena elitnih prostitutki koje su poznate voditeljke i rijaliti učesnice. Za 400 evra ispunjava sve fantazije klijenta. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase, pa se obično nalaze petkom posle posla i odlaze u iznajmljeni stan na dan. U nedelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju", otkriva dobro obavešten izvor Kurira.

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom, a tokom jednog učešća u rijalitiju 2017. godine, iz produkcije su platili kaznu umesto nje, kako ne bi otišla u zatvor.

Priznala da se bavi najstarijim zanatom

Maca Diskrecija je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi najstarijim zanatom.

- Kad sam shvatila da se i u pevačkom poslu sve vrti oko se*sa, rešila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge se*sa. Moja cena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate - pohvalila se starleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kad je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.