14.7 KAO DA JE VELIKO DEŠAVANJE U SRBIJI, A NE DA SE NALAZE LUNA I MARKO! Bivši PAR danas rešava sve!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

POMIRENJE NA POMOLU

14.7 KAO DA JE VELIKO DEŠAVANJE U SRBIJI, A NE DA SE NALAZE LUNA I MARKO! Bivši PAR danas rešava sve!

Sutra će u emisiji Narod pita ispričati sve detalje razgovora

Objavljeno: 15:13h

Marko Miljković najavio je susret sa Lunom u noći između 13. na 14. pa je Nemanja upitao pobednicu druge sezone šta se sa tim dogodilo.

- Marko je najavio da ćemo se videti 14. Trebalo je da nam bude šest meseci tad. Nije trebalo da kaže, taj datum se pominje kao da će neko veliko dešavanje u Srbiji da se desi, samo je napravio problem, sada mi se i novinari kriju u žbunju. Šta se desilo između Marka i mene, mi ćemo otkriti sutra u emisiji "Zadruga - Narod pita" - rekla je Đoganijeva.

Luna je ispričala i kada će otkriti široj javnosti šta se dogodilo sa Markom, a zatim iznela svoje mišljenje o Miljkovićevim pompeznim najavama.

foto: Printscreen

- O našem odnosu ćemo razgovarati sutra. Generalno, mene nervira što on ume da napravi tako pompu. Ali sve je tako spontano, to za 14. je još u "Zadruzi" rekao da ćemo proslaviti kada izađemo. Nas dvoje se čujemo, kažem ti, ne bih ništa pričala dok se ne čujem sa njim, dok ne vidim kako stoje stvari, sutra ćemo reći sve što treba da kažemo. Bilo je dosta šansi i sa njegove i sa moje strane. Emocije se nisu ugasile, ja njega volim. Nedostaje mi. Bilo je ružnih situacija, ali to ne menja činjenicu da se mi volimo. Kad sam ga videla u emisiji, osetila sam da me nije još uvek prošlo - dodala je Luna.

Na samom kraju, Nemanja je upitao Lunu da li je njen bivši dečko, pevač Sloba Radanović čuo njene dve nove pesme, a ona je imala kratak komentar.

Ne, nema potrebe, to je moja prošlost. On je definitvno moja prošlost - istakla je Luna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.