OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO MINUT PRED TUČU MILIJA SA OBEZBEĐENJEM: Besan rekao OVO u KAMERU i krenuo...
Mili se potukao sa obezbeđenjem, Foto: Damir Dervišagić

PAROVI

OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO MINUT PRED TUČU MILIJA SA OBEZBEĐENJEM: Besan rekao OVO u KAMERU i krenuo...

Nije mu bilo pravo.

Objavljeno:

Milutin Radosavljević Mili sinoć je napravio haos u finalu "Parova", kada se sukobio sa obezbeđenjem tog događaja.

Radosavljević je ispao četvrti i bio je veoma nezadovoljan zbog tog plasmana. On je posle ispadanja dao i izjavu, u kojoj je izrazio svoje ogorčenje zbog toga, kao i da je sve namešteno da Izabela Alijoski pobedi. Takođe, rekao je da je njena ljubavna veza sa Elvinom Kadrićem Kadrom lažna.

foto: Damir Dervišagić

- Znalo se unapred da će Izabela biti prva, ja sam namazan ali... Kadra, to je lažna priča. Bolje da ispadnem prvi, nego ovo. Ja glasam za Ivana Marinkovića da pobedi, ili Mladena Vuletića, ali Izabela će pobediti - rekao je Mili.

Na snimku jasno možete videti da je Radosavljević u, blago rečeno, pripitom stanju, i da praktično jedva izgovara reči. Prema rečima svedoka, Radosavljević je, pre sukoba sa obezbeđenjem, koje ga je na kraju savladalo i izvelo napolje, pokušao da nasrne na Elvina Kadrića, koji je ispao ranije, a došao je da podrži Izabelu.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, Milijeve prognoze nisu bile tačne, ni blizu. Pobednik ove sezone "Parova" je Mladen Vuletić, Ivan Marinković je drugoplasiran, dok je Izabela trećeplasirana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.