POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA OVAJ LUKSUZ: Kvadrat Luninog stana plaćen 2.000 €, a za OPREMANJE PUKLI 20.000 €!
Anabela je svoju ćerku Lunu počastila stanom, Foto: Kurir

ANABELA POČASTILA ĆERKU

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA OVAJ LUKSUZ: Kvadrat Luninog stana plaćen 2.000 €, a za OPREMANJE PUKLI 20.000 €!

Već na prvi pogled vidi se da je u pitanju ekskluzivna lokacija gde kvadrat košta i preko 2.000 evra

Objavljeno:

Luna Ðogani ima mnogo razloga da bude srećna! Osim pobede u „Zadruzi 2“, gde je osvojila ukupno 170.000 evra, njoj će se ostvariti san da uskoro snimi pesmu, a postala je i vlasnica luksuznog stana u jednoj novobeogradskoj četvrti!

Ovo poslednje bilo je iznenađenje koje je za nju u tajnosti spremila majka Anabela Atijas i tome se Luna najviše obradovala. Ekipa Starsa saznala je blogerkinu novu adresu i dan nakon finala „Zadruge“ sačekali smo je ispred zgrade u kojoj sada živi. Već na prvi pogled vidi se da je u pitanju ekskluzivna lokacija gde kvadrat košta i preko 2.000 evra, a s obzirom na to da Lunin stan ima oko 50 kvadratnih metara, to znači da je koštao oko 100.000 evra!

foto: Kurir

Majka i ćerka su u ponedeljak izašle iz zgrade oko 10 časova, nakon čega su otišle do obližnje prodavnice i brzo se vratile u stan. Međutim, sat i po kasnije, njih dve su automobilom izašle iz garaže i uputile se ka Šimanovcima, gde se održavala žurka. Kad su ugledale našu ekipu, Luna i Anabela mahnule su nam i poslale poljubac, a potom se odvezle ka auto-putu.

foto: Kurir

Komšije koje smo zatekli ispred zgrade rekle su nam da su srećne zbog toga što im je pobednica „Zadruge“ nova komšinica.

- Veoma se radujem zbog Lune. Znala sam da će živeti ovde jer su Anabela i njen muž Andrej stalno dolazili i sređivali stan. Kupili su najbolji nameštaj, sve je skupoceno i kvalitetno. Mislim da su na opremanje dali 20.000 evra sigurno. Inače su izuzetno ljubazni, svima se jave, stanu da pričaju s nama. Ponašaju se kao običan svet - rekla nam je jedna Lunina komšinica.

foto: Kurir

Prema saznanjima Kurira, Ðoganijeva je juče otputovala za Makedoniju, gde će snimiti svoj prvi singl u studiju Darka Dimitrova, a pesmu je izabrala Anabela. U pitanju je autobiografska numera koja u potpunosti opisuje Lunin život u protekle dve godine, ali će se pobednica „Zadruge“ kroz tu pesmu predstaviti kao jaka ličnost, a ne kao žrtva.

foto: Kurir

Inače, Lunine komšije biće i njene cimerke iz „Zadruge“ Ana Korać i Teodora Džehverović, ali i fudbaler Vladimir Volkov.

Bonus video

SVI DETALJI RAZGOVORA BORE SANTANE I NASILNIKA IZ KUPINOVA! Miki neće ni da čuje za Suzanu?!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.