Pao kadar! Zorici Dukić ispale grudi u lajvu! (FOTO) (VIDEO)

upssss

Pao kadar! Zorici Dukić ispale grudi u lajvu! (FOTO) (VIDEO)

Iako je Zorica bila brza, snimatelj je odradio svoje. Nije joj bilo svejedno što se videlo po njenim pokretima ali verujemo da će Zorka, brzo preboleti ovaj propust
Objavljeno:

Dok su svi takmičari sedeli za stolom i raspravljali, Zorici Dukić se pomerila majica. Pošto Zoka nije nosila brus, sevnula joj je bradavica. Srećom, brzo je reagovala pa cimeri nisu primetili, ali kamera je uspela da je uhvati. Zorica povređena: Ja sam u životu i wc-e čistila, ali nikada nisam bila prostitutka! (FOTO)

Printscreen/Youtube/
Gastoz i Jelena Krunić se drogirali u toaletu! Ali samo da čujete njihov izgovor! (VIDEO) Iako je Zorica bila brza, kadar nije izostao. Nije joj bilo svejdeno što se videlo po njenim pokretima ali verujemo da će Zorka, brzo preboleti ovaj propust. Ne prestaju da se svađaju: Gastoz zapretio Zorici da neće biti dobro ako on progovori! Zorici Dukić : ISPALA DUDA U EMISIJI !! by booschelo1 Jelena Krunić totalno pobesnela: Gastoz i Zorica se pomirili! (VIDEO) Obzirom kakve pehove imaju ostali ukućani, ovo i nije toliko strašno. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.