TRENUTAK KOJI JE SVIM GLEDAOCIMA PROMAKAO! Kako je Marko čestitao Luni pobedu, posle svega OVO? SRAMNO!
Luna i Marko, Foto: Printscreen

ZADRUGA

TRENUTAK KOJI JE SVIM GLEDAOCIMA PROMAKAO! Kako je Marko čestitao Luni pobedu, posle svega OVO? SRAMNO!

Nakon što su mesecima bili u turbulentnoj vezi, raskidali, svađali i mirili se, Luna Đogani i Marko Miljković definitivno su raskinuli samo dan nakon finala.

Objavljeno:

Ipak, Luna Đogani uspela je da izađe kao apsolutna pobednica i osvoji glavnu nagradu od 50.000 evra, odnosno većinskim glasovima publike dobije prvo mesto.

Ipak, ona nije bila srećna. Jedva da je imala osmeh na licu, a tokom prve izjave date novinarima samo što nije zaplakala. Zašto? Zato što je, kao što je izjavila, razočarana zbog toga što je ponovo izgubila ljubav i to na mnogo gori način nego prvi put.

Dečko ju je ostavio pred samo finale, a ne samo to, uspeo je da profitira na račun njihove veze i stigne do drugog mesta u finalu.

Ipak, njemu ni to nije bilo dosta, već je napravio scenu koja je svima promakla. Naime, trenutak nakon samog proglašenja, svi su skočili da čestitaju Luni, ali ne i Marko koji je napravio "kisali izraz lica" i počeo da tapše.

Nakon svega što su imali, veze, ljubavi, odnosa i raskida, Marko samo pruža ruku Luni. Nije se čak udostojio ni da je zagrli, pomazi, potapše.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.