ANA KORAĆ U FINALU U ISTOJ HALJINI KAO ALEKSANDRA! David izabrao istu za bivšu VERENICU! KAKAV BLAM NEVIĐENI!
Ana i Maja, Foto: Printscreen

ZADRUGA

ANA KORAĆ U FINALU U ISTOJ HALJINI KAO ALEKSANDRA! David izabrao istu za bivšu VERENICU! KAKAV BLAM NEVIĐENI!

Obradovali se, a onda je Aleks videla Koraćevu...

Objavljeno:

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se sutrašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

foto: Printscreen

Zadrugari su veče pre finala dobili stvari, tačnije odevne kombinacije za superfinale koje će obući oni koji budu imali najveću podršku publike, tačnije glasova. Cimerke su vrištale od sreće kada su počele da otvaraju kese.

Unutra su bile košulje i haljine. Svoje su odmah probale Maja Marinković, Ana Korać, Nadežda Biljić i Aleksandra Subotić. Luna Đogani nije odmah testiralo svoju haljinu, ali se videlo da je u pitanju crna kombinacija.

Aleksandra Subotić je bila šokirana kada je videla da je Ani Korać stigla haljina koju je ona nekada nosila. Da bude još bizarnije, kako kaže Aleks, upravo takvu haljinu je izabrao njen tadašnji, sada već bivši verenik David Dragojević, jednom prilikom.

foto: Printscreen

- Istu takvu haljinu je meni izabrao David, kad sam ulazila u onaj rijaliti, ne mogu da verujem! - bila je Aleksandra u čudu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.