NA DAN FINALA KIJA NAJŽEŠĆE PONIZILA LUNU ĐOGANI: Ona je SPRDNJA za celu naciju, klovn!
Kija Kockar, Foto: Printscreen

ZADRUGA

NA DAN FINALA KIJA NAJŽEŠĆE PONIZILA LUNU ĐOGANI: Ona je SPRDNJA za celu naciju, klovn!

Kija Kockar kaže da nije pratla ovu sezonu Zadruge zbog obaveza koje je imala, ali da je bila obaveštena zahvaljući Instagramu i novinama.

Objavljeno:

Ona smatra da ova sezona nije uspela da nadmaši prvu u kojoj je i ona učestvovala.

- U prvoj se desilo nešto neverovatno, a drugo, ja sam učestvovala i privukla publiku koja taj format nije gledala baš iz tog razloga jer ni ja nisam iz tog sveta i konačno su imali nekog normalnog, a ne ološe, neradnike, prostitutke - rekla je Kija.

Ona smatra da niko ne zaslužuje pobedu.

- Kao što su neki prošle godine otišli sa kolima na osnovu svoje sramote. Tako će biti i sada. Pobeda ništa ne znači, ako je zaista ne zaslužiš - kaže Kockareva.

foto: Printscreen

Ona kaže da je Luna ne zanima i da je gleda kao klovna.

- Ne zanima me kao onda kada sam bila unutra. Sada je ona za mene sprdnja, a mislim i za celu naciju. Nekad mi je bude i žao. Zaslužila je svaku paru u ovoj sezoni - rekla je Kija.

Ona je veoma oštro govorila o Zadrugarima.

- Ova Zadruga nas je nadmašila u količini laži i prostakluka, pogotovo jer je sporedna glumica, ponovo unutra i podigla je odvratnost na viši nivo - rekla je Kija.

Sloba Radanović je sa druge strane izjavio da on navija za Aleksu, ali da misli da će pobediti Luna.

- Iskreno, ne stižem da pratim rijaliti, tako da nisam ni siguran ko je u finalu, ali voleo bih da pobedi Aleksa Savić. Dečko je fin, kulturan, talentovan, ima sve predispozicije za uspeh. Verujem da je Luna glavni favorit za pobedu. Ima mnogo fanova, tako da se ne bih iznanadio da ona pobedi - rekao je Sloba.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.