SANJINA MAJKA NEĆE DA ČUJE ZA MATORU! Kija BESNA na Jovanu, a Miljana Kulić POPIJA TUŽBU!
Sanja i Matora, Foto: Printscreen

ZADRUGA

SANJINA MAJKA NEĆE DA ČUJE ZA MATORU! Kija BESNA na Jovanu, a Miljana Kulić POPIJA TUŽBU!

Sanja Stanković izašla je iz rijalitija i odmah odgovorila na pitanja koja su zanimala sve gledaoce.

Objavljeno:

Kako porodica gleda na to šta ste radile u rijalitiju?

- Sa Jovaninom mamom treba danas da se vidim, a moja mama je iskreno zgrožena nekim stvarima, ljuta je na Jovanu i ne znam baš kako će se odviti taj razgovor kad bude došla. Možda ne bude želela da razgovara sa Jovanom, što me najviše i plaši.

Tvoj odnos sa Lunom se popravio u ovoj sezoni. Da li si se čula sa Kijom, kako ona reaguje na to?

foto: Printscreen Youtube

- Jovana je inicijator tog našeg, kao, pomirenja, samo smo okej ona i ja, ali smo na distanci. Rekla sam joj, ne mogu da joj verujem, pogotovo posle onog što sam videla da se drži sa Stanijom za ruku. Ti o njoj imaš loše mišljenje, a ovamo se sa njom držiš za ruku?! Ko zna kakvo mišljenje ima o meni. Samo sam bila čovek, dala sam joj šansu da porazgovaramo i nisma imala konkretan razlog da je napadam tamo. Bilo bi glupo sa moje strane da je napadam zato što se posvađala sa Markom, to uopšte nije moja priča, moja tema, ali sam na kraju rekla svoje mišljenje za tu situaciju. Čim sam izašla, Kija mi je poslala poruku, društvene mreže mi se nisu apdejtovale pa mi je Milan preneo poruku. Hoću da se vidimo, da porazgovaramo, nije ljuta na mene, ljuta je na Jovanu.

Veliki sukob si imala sa Miljanom Kulić, to te je jako povredilo. Šta ćeš uraditi po tom pitanju, da li će uslediti tužba na njenu adresu?

foto: Damir Dervišagić

- Naravno, čim izađe Jovana, pravo kod advokata i tužba iste sekunde. Miljana je toliko pokazala zlobu u ovoj Zadruzi, ona jeste đoumen, ume da nasmeje narod, nas u kući, ali u ovoj sezoni je neka zloba izašla iz nje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.