DRŽI U ŠACI KARLEUŠINOG MUŽA, A TEK O NJEMU ĆE SE PROČUTI: Bila je bliska sa Slobom, a on joj je ZABIO NOŽ U LEĐA!
Marija Melcer se gadno razočarala u Slobodana Radanovića, Foto: Printscreen

buduća zadrugarka se naoštrila

DRŽI U ŠACI KARLEUŠINOG MUŽA, A TEK O NJEMU ĆE SE PROČUTI: Bila je bliska sa Slobom, a on joj je ZABIO NOŽ U LEĐA!

Dospela je u javnost zbog navodne afere s Duškom Tošićem, a njeno učešće u rijalitiju može da pokopa i Radanovića

Objavljeno:

Potencijalna učesnica "Zadruge 3" Marija Melcer, koja je dospela u žižu zbog navodne afere sa Duškom Tošićem, kako saznajemo, u konfliktu je s bivšim zadrugarom Slobom Radanovićem s kojim je pre toga bila veoma bliska.

Naime, kako izvor blizak još uvek neafirmisanoj pevačici navodi za naš portal, Radanović je Mariji peoteo pesmu nakon čega je puklo prijateljstvo.

Trebalo je samo da otpeva demo snimak, ali je Sloba na kraju pesmu uzeo za sebe, a Marija o tome ništa znala nije. Sloba i Marija su se pre ovog konflikta družili", tvrdi izvor.

foto: Instagram

Marija je za Espreso.co.rs potvrdila ove navode, ali nije želela da produbljuje priču o njemu, jer sve pikanterije čuva za rijaliti u kome će po svemu sudeći i te kako imati šta da kaže.

Za Radanovića bih mogla da pričam do prekostutra, ali dok ne vidimo šta će se desiti u mojoj bliskoj budućnosti za sad ću ostati uzdržana", kaže Marija i dodaje:

Što se "Zadruge" tiče, ponudu sam dobila, ali još uvek smo u pregovorima. Mnogo znam o ljudima koji se provlače na Pinku 24 sata, ali ne želim da me narod upozna kao konfliktnu osobu, jer to i nisam. Ja samo nikome ne ćutim, pogotovo kada znam da me taj neko gleda u oči i laže", nagovestila je samo deo onoga na čemu zamera bivšem prijatelju.

foto: Printscreen Youtube

Osim raskrinkavanja odnosa sa Slobom, Marija bi učešćem u "Zadruzi" mogla da izazove buru i time šta bi sve imala da kaže o suprugu Jelene Karleuše.

Kako je naš portal već pisao, kruže priče da je imala aferu s Duškom Tošićem.

Ona je potvrdila da se njih dvoje poznaju sa splava, odakle je navodno procurila i njihova zajednička fotografija na osnovu koje su krenule da se raspredaju priče. Pevačica ipak detalje o ovom odnosu čuva za rijaliti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.