NAVUĆI ĆU MALOG, ON JE SITNA RIBA ZA MENE: Ana ISPLANIRALA kako da ISKORISTI Davida! Šutnuće ga kao LOPTICU SKOČICU
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen

DA LI ĆE JOJ UPALITI?

NAVUĆI ĆU MALOG, ON JE SITNA RIBA ZA MENE: Ana ISPLANIRALA kako da ISKORISTI Davida! Šutnuće ga kao LOPTICU SKOČICU

Isplivala istina na videlo

Objavljeno:

David Dragojević i ne sluti kakav ga pakao čeka na polju i da je ovo poslednja nedelja da uživa u zagrljaju Ane Korać.

Naime, izvor blizak Koraćevoj je otkrio da ona ne podnosi Davida i sve je fora da bi uzela 50.000 evra!

foto: Printscreen Youtube

"Ana je još pre Zadruge, dok smo pričale, komentarisala kako bi bilo dobro da preotme Davida Aleksandri, ali nakon što je videla kako oni funkcionišu i sama je priznala da taj plan neće biti baš lak. Znam da smo je mi zezale i sprdale se sa njom pošto zaista Dragojević nikako nije njen tip niti bi ga ona ikada pogledala, ali kada je novac u pitanju, Ana je spremna na sve", kaže izvor Srpskog Telegrafa blizak Koraćevoj.

"Znam da mi je rekla da je David zbog Subotićke u centru pažnje i da bi bio pun pogodak da se ta veza sruši. Ana je veoma namazana, znala je koliko ljudi njih podržava, pa je htela da sve njih pridobije preko Davida, a da uništi Aleksandru. Smejale smo se kada nam je prepričavala plan, a on je otprilike ovako zvučao:

foto: Printscreen

"Navući ću malog, on je sitna riba za mene. Naspram one njegove kravetine Aleksandre, ja sam ful riba. Ima da ga izludim, pokazaću mu šta sve umem i onda je moj. Kada klinja padne na iskusnu ribu, šutnuću ga kao lopticu skočicu. Znači sa Davidom sam do finala, dobijam parice i onda "pa pa, ćao, zdravo." Napolju me čekaju moji ozbiljni muškarci", pričala nam je Ana, a mi smo se valjali od smeha.

"Baš sam pratila šta će ludača moja da uradi. Videla sam još na samom početku da merka Davida, a onaj na prvu zabalavio za njom. Čim je Aleksandru naterao da udari Minu, znala sam da je to završeno i da je Ani ka njemu slobodan put. Ana nije dugo čekala, zgrabila ga je iskusno, odmah čim je Aleksandra izbačena. Dragojević u životu nije imao ribu kakva je Anči i odlepio je za njom, a ona se, bre, samo sprda sa njim", kaže dobro obavešten izvor i otkriva da Ana vrlo dobro glumi zaljubljenu devojku:

foto: Printscreen

"Ljudi, nećemo se više lagati, David i Ana nikako ne mogu da budu par. To je igra, rijaliti i njoj svaka čast! Ona je ušla sa ciljem da preko njega zaradi pare i sada će od tih para da uživa. Znači, nije ona kriva što se on zaljubio u nju. Trebao je na vreme da shvati ko je Ana Korać i koji i kakvi muškarci mogu da budu sa njom u vezi. Sigurno će biti jako povređen, ali to mu je životna lekcija", završava izvor.

Bonus video

TRESLA SE KOLIKO JE PLAKALA! Bora ju je gađao tečnošću za sudove, sve joj otišlo U OČI: Vrištala od ŠOKA I BESA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.