MIKI ĐURIČIĆ U KUĆNOM PRITVORU VEĆI DEO DANA BORAVI VAN KUĆE?! Evo šta mu je sve DOZVOLJENO u toku ZATVORSKE KAZNE!
Bivši zadrugar služi jednogodišnju kaznu zbog nasilja u rijalitiju, Foto: Printscreen

OVE USLOVE NIJEDAN ROBIJAŠ NEMA

MIKI ĐURIČIĆ U KUĆNOM PRITVORU VEĆI DEO DANA BORAVI VAN KUĆE?! Evo šta mu je sve DOZVOLJENO u toku ZATVORSKE KAZNE!

Tražio dozvolu da se zaposli u restoranu na puno radno vreme...

Objavljeno: 22:36h

Diskvalifikovani zadrugar Miki Đuričić, koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora u Kupinovu zbog siledžijskog ponašanja u "Zadruzi 2", počeće da radi kao kuvar u etno-restoranu nadomak Surčina.

Pčelar iz Kupinova trenutno ima pravo da sat vremena dnevno provede van kuće. Tražio je dozvolu suda da se zaposli, pa ako mu odobre, imaće pravo da bude van kućnog zatvora puno radno vreme.

foto: Prinscreen

On se dogovorio sa vlasnikom jednog restorana da počne da radi čim mu odobre molbu. U tom slučaju on bi bio van kuće puno radno vreme, plus onoliko koliko mu treba do posla i nazad.

Miki će da radi kao kuvar, jer je u tome odličan. Pošto se ovde bavimo i uzgojem lipicanera, a imamo 250 mangulica, mogao bi i da čuva svinje i da se angažuje u konjičkom klubu. Ovde je prosek plata 40.000 dinara, ali ako se dobro pokaže, imaće od pet do 20 posto stimulacije", priča vlasnik restorana Jovan Milivojević i dodaje:

foto: Prinscreen

Ma, može i ništa da ne radi, on je naš! Mikija poznajem odmalena. Ja sam iz Progara, to je selo pored Kupinova. Miki je dobar momak, moramo da mu pomognemo da pregura ovu tešku situaciju. E sad, da li će platu da potroši na kocku ili da uloži u nešto, to je njegova stvar", ispričao je Jovan.

Meštani su takođe otkrili kako Đuričić provodi svojih sat vremena "na slobodi".

Izađe on tu malo do kafića u ulici, koji ima aparate. Nije prestao da se kocka. To mu je strast, ne vredi. Uglavnom je kod kuće sa ocem. Doduše, Mirko po ceo dan pije na obližnjoj klupici. Valjda ima muku što su stalno zajedno", rekao je jedan meštanin, a ekipa "Informera" usnimila je Mirka Đuričića koji stoji ispred doma i nadgleda sina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.