LUNA U EMISIJI JURILA PEVAČA IZA KAMERA: On otkrio SVE DETALJE i objasnio joj da NE SME DA PRIČA SA NJOM
Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA

LUNA U EMISIJI JURILA PEVAČA IZA KAMERA: On otkrio SVE DETALJE i objasnio joj da NE SME DA PRIČA SA NJOM

Raskrinkana!

Objavljeno:

Jedna od glavnih favoritkinja za pobedu u rijalitiju Zadruga Luna Đogani, izazvia oprečne reakcije kod publike. Dok je jedni dižu u zvezde, drugi bukvalno očima ne mogu da je vidi i trude se da je ospore na svakom koraku.

Doduše, Lunino ponašanje je dosta kontroverzno, te je poznato da jo je često "jezik brži od pameti" i da ponekad kaže nešto što ne misli.

Jedna od njenih "ispala" odigrala se i na njenom gostovanju u Amidži šou-u, kada je oklevetala bivšeg zadrugara Nemanju Đerića Đeksona.

foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani je bila jedna od zadrugarki koje su učestvovale u specijalnom izazovu Velikog šefa u emisiji "Amidži šou". Zadrugarke su se rvale u čokoladi, a reper je bio gost u studiju. Kada se vratila u Belu kuću posle emisije, Đoganijeva je rekla da se reper "uzvezdio" i da ne može ni da se javi, pa je Đekson progovorio i o njenom komentaru:

- Daleko od toga da sam se uzvezdio, Luna me je razočarala, jer vrlo dobro zna da ne smemo da komuniciramo sa njima. Ali mi je drago da i dalje žive tu sa mnom u glavi - kaže Đekson.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.