A žena? Kristijanu najviše nedostaje Nada Macura, ali i jedan poznati političar (FOTO)

Obukao se slojevito

A žena? Kristijanu najviše nedostaje Nada Macura, ali i jedan poznati političar (FOTO)

Goluboviću san nije dolazio na oči, pa je šetao imanjem i pričao sam sa sobom
Objavljeno: 20:13h

Poznati farmer je bio veoma uznemiren zbog ulaska Tijane Duričić i u svom monologu je rekao da mu nedostaju saveti doktorke Nade Macure koje ona daje u ranim jutarnjim časovima, a koje on sluša svako jutro kada je na slobodi.

Damir Dervišagić/Kristijan Golubović
- Laku noć, Lisoviću. Dakle, utisak večeri. Danas sam dobio kritike od dragih osoba da sam se promenio da sam ovakav-onakav, da sam brbljiv, neozbiljan i to me je donekle pogodilo. Ja sam onakav kakav čovek treba da bude. Malo odstupim levo ili desno, ali sam lepo vaspitan, radan, odgovoran, savestan, i pre svega dobar čovek. Uveli ste mi ženu od Drakule. Sad će biti pravi cirkus - govorio je Kristijan.
Aleksandar Jovanović/Kristijan Golubović
- Pozdravljam sve moje fanove, koji mi se smeju i misle da sam odlepio. Kako ne bih odlepio?! Vidite šta mi se dešava, a za to je kriv Željko Mitrović. Jednom ili dve reči: teško meni. Hteo bih da se probudim na drugom mestu, sa mojom ženom i detetom i da pogledam vesti, da vidim šta kaže premijer, šta kaže Nada Macura, nažalost ne možemo da čujemo šta kaže Duško Radović - dodao je Golubović i nakon pozdrava fanovima konačno otišao na spavanje. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.