LUNA JE U ZADRUZI ZARADILA KEŠA KOLIKO POLA SRBIJE NE MOŽE ZA ŽIVOTA: Evo gde blogerka planira da PUKNE SVE PARE!
Luna Đogani se dobro oparila od Zadruge 2, Foto: Damir Dervišagić

DETALJI POSEBNOG UGOVORA

LUNA JE U ZADRUZI ZARADILA KEŠA KOLIKO POLA SRBIJE NE MOŽE ZA ŽIVOTA: Evo gde blogerka planira da PUKNE SVE PARE!

Pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor s televizijom Pink

Objavljeno:

Luna Ðogani napustiće Zadrugu sa 120.000 zarađenih evra, budući da je njen nedeljni honorar iznosio 3.000, a produkcija nije mogla da joj izriče novčane kazne.

Ova suma svakako će biti dovoljna da modna blogerka ostvari svoj san i postane pevačica, jer će od dobijenih para moći da napravi sasvim solidan start na muzičkoj sceni, ali i da pomogne svojoj porodici finansijski, o čemu je takođe govorila. Sve to ne bi bilo moguće da na vreme nije razmišljala o budućnosti.

foto: Printscreen Youtube

Po završetku prve sezone Luna je od produkcije naplatila, umesto 40.000, samo 16.000 evra. Ostatak od 24.000 nije joj dat jer je često dobijala kazne, pa su morali da joj oduzmu od honorara. Zato je pred ulazak u drugu sezonu odlučila da napravi poseban ugovor s televizijom Pink u kojem će osigurati svoj interes. Osim para, ona je imala i druge benefite u odnosu na ostale takmičare. Imala je pravo da jednom nedeljno razgovara sa svojim psihijatrom, češće sa svojom porodicom i da je niko ne vređa na osnovu nacionalne pripadnosti.

Posebno je zanimljivo i to da je od produkcije tražila da joj jednom nedeljno dolazi frizer, jer je u prošloj sezoni dobila nebrojeno kritika na račun izgleda kose, pa je ovaj put želela to da izbegne.

Bonus video

LUNA ĐOGANI DELILA DEČKA SA PEVAČICOM: Evo šta je bilo kada je ONA pozvala blogerku na telefon!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.