NE GLEDAM VIŠE LUNU, IMAM JOŠ DVOJE DECE: Anabela ne podržava ćerku u Zadruzi?Blogerki bi PUKLO SRCE od ovog!
Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Printscreen

auu....

NE GLEDAM VIŠE LUNU, IMAM JOŠ DVOJE DECE: Anabela ne podržava ćerku u Zadruzi?Blogerki bi PUKLO SRCE od ovog!

Blogerka je tokom učešća u šou programu sve vreme imala potpunu podršku svoje porodice

Objavljeno:

Luna Đogani važi za jednog od favorita "Zadruge 2", a od prošle sezone rijalitija, ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Blogerka je tokom učešća u šou programu sve vreme imala potpunu podršku svoje porodice, majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija. Oni su bili u dobrim odnosima, najviše zbog Lune, ali se sada to promenilo.

foto: Printscreen

Naime, dener se naljutio na svoju bivšu ženu zbog njene izjave, i dok se on oglašavao u medijima, Anabela je ćutala sve do sada, kada je progovorila i prokomentarisala sve aktuelnosti.

Anabela je prokomentarisala Lunin odnos sa Markom Miljkovićem i cimerkom Stanijom Dobrojević.

- Nisam uopšte u fazonu sad da dajem neke izjave, baš sam u poslednje vreme slabo bila pri televiziji, čujem eventualno da li se dobro drži ili ne drži. Sada sam u nekoj fazi, da bih je dočekala što bolje, izbegavam sve. Nisam kompetentna, što bi rekli. Ne volim da komentarišem nešto što ne gledam, ne zato što ne volim da gledam, jednostavno ne stižem, imam još dvoje dece, sad sam malo prikočila, eventualno nešto preko mreža vidim i to je to - rekla je Anabela.

foto: Printscreen Youtube

Ono o čemu se mnogo polemisalo kako u "Zadruzi", tako i u javnosti jeste Lunina izjava da je sanjala kako se njena majka i pjevačicin suprug Andrej Atijas razvode. Pevačica je priznala da to nije znala.

- Duša moja, nisam to znala. To je verovatno jer joj nedostajemo, bitni smo joj, ona stvarno ima divan odnos sa Andrejem, on je njoj prije svega prijatelj pa onda očuh, mislim da joj je važno da on ostane u našoj porodici. Plaši se toga, ali nema zaista čega da se plaši. Mi jesmo imali faze kad smo bili iscrpljeni od svega, prošli smo kroz pakao svako ponaosob i izašli smo jači iz svega i biće sve u redu - rekla je Anabela.

Anabela je dala kratak komentar o odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

- Nemam nikakav komentar - rekla je Anabela za medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.