ČOLAK ĆE UJUTRU BITI TUŽEN: Zerina POBESNELA kada je čula šta je Bane ispričao! Sprema mu VELIKU OSVETU!
Bane i Zerina, Foto: Prinscreen

kivna na bivšeg

ČOLAK ĆE UJUTRU BITI TUŽEN: Zerina POBESNELA kada je čula šta je Bane ispričao! Sprema mu VELIKU OSVETU!

Ovo mu neće oprostiti

Objavljeno:

Danas su bivši učesnici "Zadruge 2" postavljali pitanja aktuelnim stanarima Bele kuće, a jedna od njih bila je i Zerina Hećo. Nakon emisije, Bane Čolak komentarisao je svoju bivšu devojku sa Zoricom Marković.

Čolak je tom prilikom rekao cimerki kako je Zerina bila u vezama sa oženjenim muškarcima i da se umešala izvesnom gospodinu u brak, dok su njih dvoje bili u vezi. Bane je izjavio i kako je Zerina živela u stanu oženjenog gospodina i da je u taj stan često dolazila njegova supruga koja je pravila probleme: "A zauzvrat joj je davao stan. I posle mesec dana od kad je bila sa mnom, bila nešto nervozna i ja je pitao šta je bilo, on joj tražio 500 evra, jer se nisu više viđali za stan" - rekao je Bane.

foto: Printscreen

Zerina je želela oštro da demantuje Baneta i najavila da će već ujutru podneti tužbu protiv svog nekadašnjeg momka.

- Moraće sve da dokaže na sudu, ujutru će biti tužen Čolak. Sa nestrpljenjem očekujem okončanje sudskih procesa i sa javnošću ću da podelim presudu koja će bez sumnje ići u moju korist. Od sada za vređanje moje ličnosti i ugleda, iznošenja neistina i kleveta, ću potražiti pravdu na sudu! - rekla je Zerina za Pink.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.