Gastoz konačno na slobodi: Evo s kim ide na intimnu večeru! (FOTO)

Izlazi posle x meseci

Gastoz konačno na slobodi: Evo s kim ide na intimnu večeru! (FOTO)

- Osećam se na znoj, nisam stigao da se okupam, i noge ću da operem. Obaviću milijardu telefonskih poziva i videću šta se radi po portalima - kaže Nenad
Objavljeno:

Nenad Marinković Gastoz otkrio je kako će provesti slobodno vreme van rijalitija. Burazengija, gotov si! Gastozova keva hitno dolazi u Parove: Evo kako mu je zapretila! (FOTO)

- Osećam se na znoj, nisam stigao da se okupam, i noge ću da operem - bio je duhovit Nenad. Prebila ga! Krunićka isevala Gastozza! Ni obezbeđenje je nije zaustavilo! (FOTO) (VIDEO) On je otkrio kako se oseća na slobodi. Sad je preterao! Gastoz u Parovima pozdravio jednu našu pokojnu pevačicu! (VIDEO) - Srećan sam, jako mi je drago što sam izašao na ovih 18 sati, tu je moja najveća podrška, moja majka i moj prijatelj, brat i drug Boki. Jedva čekam da vidim i ostale moje drugare koji me čekaju i imaju želju da me vide - istakao je on. Gastozu iza leđa: Jelena Krunić imala seks sa Vladimirom! (FOTO)
- Obaviću milijardu telefonskih poziva, da vidim šta se radi po portalima. Večeraću s majkom u užem krugu ljudi, ne verujem da ću izlaziti pošto sam jako umoran. Biću miran - objasnio je Gastoz. Ne prestaju da se svađaju: Gastoz zapretio Zorici da neće biti dobro ako on progovori! (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.