FILIP MIJATOV SE VIĐAO SA ZADRUGARKINOM MAJKOM: Svi detalji AFERE! Bili su intimni, davao joj NOVAC...
Filip Mijatov, Foto: Prinscreen

raskrinkani

FILIP MIJATOV SE VIĐAO SA ZADRUGARKINOM MAJKOM: Svi detalji AFERE! Bili su intimni, davao joj NOVAC...

Ovih dana su se pojavile i spekulacije da je njena majka bila intimna sa bivšim momkom Ane Korać

Objavljeno:

Ana Korać i Mina Vrbaški, učesnice rijaliti programa "Zadruga" su u fokusu interesovanja javnosti zbog vrlo aktuelne teme elitne prostitucije. Naime, poznato je da je Mina priznala da se bavila najstarijim zanatom, dok Ana poriče uprkos mnogobrojnim dokazima koji su se pojavili u poslednje vreme.

Međutim, ovih dana su se pojavile i spekulacije da je Minina majka, Ivana Vrbaški bila intimna sa bivšim momkom Koraćeve, Filipom Mijatovim. On je poznat po tome što je Ani plaćao skupe plastične operacije i u žiži javnosti je jer ona nikako ne priznaje da su bili u vezi iako je on izneo niz fotografija i drugih dokaza koji govore u prilog tome da su bili više od prijatelja.

foto: Prinscreen

Oglasila se Minina drugarica, Tara Simov, koja tvrdi da su Ivana Vrbaški i Filip bili u se*s- šemi nešto manje od godinu dana, bez Mininog znanja, i da joj je sve vreme uplaćivao novac na bankovni račun.

- Čula sam da su se je*ali u kolima na parkingu jer oboje vole egzibicije. On je Ivani svašta plaćao, pa ju je svuda vodio. Hteo je čak da je vodi na letovanje o svom trošku. Vidim da Mina nema predtavu o tome šta joj je njena majka radila iza leđa, ali verovatno će u nekom trenutku da sazna sve. Putovali su u Novi Sad jer u Beograd nikako nisu smeli da ih neko ne bi video zajedno - rekla je Tara Simov za "Rijaliti".

foto: Printscreen Youtube

Tim povodom oglasila se i Ivana:

- Videla sam, to je čista budalaština. Prvo, ja ne dajem više nikakve izjave jer ne znam šta bih rekla na te budalaštine i boleštine, a drugo, videla sam da je to neka prijateljica Ane Korać. Moja strana priče ne postoji zato što sam ja žena koja ima 41 godinu i živi izolovano van Beograda i nema veze s tim životom. Filip Mijatov je koliko ga ja znam je jedan normalan, mlad čovek. Ako je već imao nešto sa Anom Korać koja ima 25 godina, kako može da bude sa ženom od 40 i kusur godina. Poznajem Filipa, ali nikad ništa nismo imali. Ja imam godina koliko imam, uopšte nisam na nekom Filipovom nivou što se toga tiče. On voli mlade i lepe devojke, šta će njemu sredovečna žena. To su totalne boleštine. Tako da svako normalan ko je pročitao i pratio sve i video da je Filip imao takvu devojku kao što je Ana, a ona je prelepa devojka, bez obzira na to šta pričaju o njoj, ja u to ne zalazim. Kako nekome može da padne na pamet da će taj isti momak biti sa ženom koja ima 40 i kusur godina. Totalno bolesno po mom mišljenu, ali neka pišu, uopšte me više nije briga šta pišu - izjavila je Vrbaški za medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.