OTKRIVENA TAJNA MIKIJEVOG POVRATKA: Đuričić se vratio u rijaliti sa POSEBNIM ZADATKOM! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

OTKRIVENA TAJNA MIKIJEVOG POVRATKA: Đuričić se vratio u rijaliti sa POSEBNIM ZADATKOM! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Spremio se žestoko...

Objavljeno:

Sinoć je u Zadrugu ušao Miki Đuričić koji je tom prilikom prokomentarisao mnoge zadrugare iako je pre toga rekao da ga oni ne zanimaju. On je tom prilikom izjavio da u Zadrugu ulazi isključivo radi Suzane Perović jer zna da joj nedostaje i da su joj ovi dani u Zadruzi posebno teško od kako je isplivao još jedan snimak njihovog s*ksa.

Miki je tom prilikom za Anu Korać rekao da voli bogate momke i da ako neko želi da bude sa njom mora da ima "debeo novčanik".

Ipak, najviše pažnje je posvetio Lazaru Jeremiću kome je zamerio jer je izneo informaciju da je imao s*ks sa Aleksandrom Subotić, a danas je po ulasku iskoristio priliku da se još jednom osvrne na ovo.

foto: Printscreen

"Ona je sve znala. Ja sam u šoku. Meni ga žao. Mislim da ipak on nije toliko glup. Toliko je čudan tip. Debil je ili je igrač. Nemam drugo objašnjenje... Dosta stvari kaže zbog rijalitija", rekao je Miki, a David nije imao komentar.

"On kaže za svaku ženu sa kojom je bio. I učiteljicu iz Male Krsne je j*bao, pa je i to morao da kaže", rekao je Miki.

Miki je ušao samo da pruži Suzani podršku, a sinoć su mu pre ulaska saopštili da on nema pravo na glavunu nagradu i da se u rijaliti vraća samo kao učesnik koji dobija svoj honorar, što je Đuričića iznenadilo.

foto: Printscreen

On je tokom gostovanja pre ulaska nekoliko puta napomenuo da on nema nameru da komentariše bilo koga i da je tu samo zbog Suzane, ali on ipak nastavlja da komentariše i meša se u mnoge priče, pa ostaje pitanje da li mu je Suzana jedini zadat u Zadruzi.

Pogledajte šta je još rekao:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.