SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM IZ KUĆE ZBOG ALEKSANDRE: Biljana nikad SUROVIJE o Subotički, a ond se sažalila na Anu!
Biljana Dragojević, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM IZ KUĆE ZBOG ALEKSANDRE: Biljana nikad SUROVIJE o Subotički, a ond se sažalila na Anu!

Davidova majka bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Biljana Dragojević u jeku zadrugarskih rasprava o Lazaru Jeremiću, Davidu Dragojeviću i Ani Korać, govori za “Tv Magazin“ o sinu, ali i o njegovoj bivšoj devojci.

foto: Prinscreen

U zadruzi je nastao pravi haos jer je Lazar Jeremić o Ani Korać, Davidovoj devojci govorio negativno, navodeći da njegova drugarica poznaje Anu od ranije i da zna za njena “druženja” sa bogatim muškarcima.

Biljana Dragojević kaže da takvi navodi ne priliče osobi koja se predstavlja kao prijatelj njenom sinu.

- Pravi prijatelji, kakvima su se predstavljali Lazar i David, ne pričaju iza leđa jedni drugima. Lazar me je razočarao prvenstveno što je sa dojučerašnjom Davidovom devojkom, Aleksandrom Subotić, koja laže o svima, pričao iza leđa Davidu i Ani. Povlađivao je Aleksandri u njenoj pljuvačini, a i sam dolivao ulje na vatru. Sad se izvlači, ali David je bio oštar sa razlogom i rekao mu je zaista sve što je trebalo. Iste stvari smo mu zamerili, David ima razmišljanja kao ja po tom pitanju. U suštini, Lazar i ne bi trebalo sa Aleksandrom nijednu reč da razgovara o Davidu i Ani sa kojima deli i dobro i zlo. Taman kad su se stišale strasti i navodi o Aninoj prošlosti, Lazar je opet podgrejao priču i to pred kraj rijalitija kad su kočnice već na izdisaju. Svima, ne samo Davidu - objasnila je Biljana.

foto: Printscreen

David je za Lazara nakon svega imao pogrdne reči zato što sa Aleksandrom razgovara o njemu i Ani.

- On je najveći problem ovde - rekao je David, a njegova majka za “Blic” kaže da Lazar jeste bio uz Davida u teškim momentima i da ipak nije njegov greh toliko veliki, jer je svesna da je i ona govorila mnogo puta o aktuelnoj devojci svog sina u negativnom kontekstu.

- Žao mi je što sam bila oštra prema Ani, jer o njenom navodnom bavljenju prostitucijom ne postoji za sada nijedan dokaz. Njena prošlost bi prvenstveno trebalo da zanima Davida, a ne mene - rekla je Biljana i objasnila da je greške pravila zato što je izabrala da brani bivšu Davidovu devojku Aleksandru Subotić:

foto: Printscreen

- Ja sam zbog Aleksandre Subotić bila protiv Davidove veze sa Anom, koju, moramo iskreno reći, bije loš glas. Međutim, šta je istina zna samo ona. Na drugoj strani, Aleksandra je neverovatna manipulatorka i lažov. Toliko laži je izrekla o svima nama. David je u šoku, ali i ja šta je sve slagala o njihovom odnosu. Ne znam prosto kako to može da radi i kako osobe poput nje imaju smelosti da se ponašaju beskrupulozno. Samo o meni kakve je sve bljuvotine pričala, to pas s maslom ne bi mogao da pojede. To da me je izdržavala i sređivala moj lokal i kuću su totalne besmislice. Sramota me je da prođem naseljem Veternik, i gradom uopšte, nakon što je takve gluposti Aleksandra govorila o meni. Njeni fanovi su poverovali da je ona meni davala novac, a istina je skroz drugačija: ja sam plaćala vrtić Magdaleni i pružila joj uslove kao princezi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.