ANA KORAĆ IDE U POLICIJU ZBOG MIJATOVA: On je bolesnik, ko još normalan šalje slike u DONJEM VEŠU?
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA

ANA KORAĆ IDE U POLICIJU ZBOG MIJATOVA: On je bolesnik, ko još normalan šalje slike u DONJEM VEŠU?

Ko je ovo očekivao?!

Objavljeno:

Gost u radio "Amneziji" bila je Ana Korać, koja je iznela detalje o svim stvarima o kojim cela Srbija bruji, ali i dotakla se svog rođendana koji je proslavila u rijalitiju.

- Prvo da se zahvalim porodici što su mi organizovali rođendan, i mojim prijateljima koji su mi poslali čestitke i poklone, ne znam šta bih bez njih. Ja sam ovde shvatila da mi je porodica najbolji prijatelj i jedva čekam da ih vidim - rekla je Ana na samom početku.

Ona je zatim progovorila o Filipu Mijatovu koji joj je poslao pregršt poklona za rođendan.

foto: Prinscreen

- Meni je drago što je to stiglo. Ja to nisam ni videla, to mi je Sanja rekla, nisam ni videla šta je unutra. Kasnije sam saznala da su te fotografije kod Miće. Drago mi je jer je dokazao da je psiho, nijedan normalan čovek ne može da pošalje sliku u donjem vešu. On je dokazao to što sam ja pričala da je psiho. On je bolestan, treba da ide da se leči. Ja ću se obratiti policiji ako bude nastavio da radi to napolju. Ne znam šta on pokušava, ali mi je drago što sam dokazala da nije normalan. Ja samo pričam istinu i ono u čemu sam učestvovala navela je Koraćeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.