JOŠ SAMO ON RAZUME NJENO SKANDALOZNO PONAŠANJE: Luna se bori rukama i nogama da opstane s Markom! GAGI, TO VIDIMO!
Gagi Đogani, Foto: Printscreen Youtube

OVO BUKVALNO SHVATITE!

JOŠ SAMO ON RAZUME NJENO SKANDALOZNO PONAŠANJE: Luna se bori rukama i nogama da opstane s Markom! GAGI, TO VIDIMO!

Izgleda da je samo još Gagi razume

Objavljeno:

Nakon sinoćne Lunine histerije, prilikom koje je po ko zna koji put svojim beskonačnim urlikanjem do duboko u noć isprala mozak i gledaocima i svom dečku Marku Miljkoviću, koji je strpljivo pokušavao da je urazumi i smiri, javio se sada i ponosni otac svog ljupkog čeda, Gagi Đogani.

foto: Printscreen

“Da li možemo mi da imamo loš dan? Da li Luna ima prava da ima loš dan? Luna nema nikakvih problema, samo se bliži kraj i veliki je pritisak. Ona razmišlja o svom izlasku i kako će nastaviti život napolju. Svi polako pred kraj padaju sa živcima, a ne samo Luna i Marko. Svako na svoj način doživljava situaciju, Luna doživljava na svoj i izgleda joj najteže pada. Nemojte da pravite teorije zavere, da nagadjate šta i kako. Oni jedini znaju kako se osećaju i kako je njima tamo. Pritisak je sve veći i veći, kako se bližu kraj. Sve po malo utiče na njihovo stanje, zatvoren prostor, umor od svega, svadje. Oni se bore rukama i nogama da opstanu. Sve što Luna misli, sve što razmišlja i što se pita da li će ljubav opstati, samo je osećaj nesigurnosti. Izgubila je samopouzdanje! To je sasvim NORMALNO! Toliko stvari se izdešavalo u prethodnih 9 meseci, da se pitam, ko bi normalan bio nakon svih tih stresnih situacija?I da li bi to svako mogao da izdrži ? Luna mora da stisne zube, da se bori, i da se izbori do kraja ! Verujem u nju! Daju poslednje atome snage da bude sve u najboljem redu. PODRŽIMO IH ! LUNIN IZBOR TREBA POŠTOVATI!!"

foto: Printscreen

Da li Luna ima prava da ima loš dan?? Pa zar nije njen svaki dan takav? Elem, Gagi je eto stao ćerki u odbarnu, i objasnio ono što mi gledaoci ne možemo nikako da uvidimo. Izgleda da samo još on vidi koliko se Luna trudi da sačuva svoje živce, zdravlje, i vezu, koja je ruku na srce ovakva od samog početka. Kaže on "bori se i rukama i nogama"... To je jedino tačno. Bukvalno rukama i nogama. Spasavaj se ko može!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.