POSLE MILJANE KULIĆ HOĆE I ONA! Ava Karabatić moli produkciju da uđe u PAROVE jer želi da joj IVAN napravi dete!
Ivan i Ava, Foto: Damir Dervišagić

PAROVI

POSLE MILJANE KULIĆ HOĆE I ONA! Ava Karabatić moli produkciju da uđe u PAROVE jer želi da joj IVAN napravi dete!

Hrvatska starleta se nakon jednog dana u rijalitiju do ušiju zaljubila u starog učesnika pa ne pita za cenu kako bi opet bila kraj njega.

Objavljeno:

Ava Karabatić toliko je odlepila zaIvanom Marinkovićem da svakodnevno zove produkciju „Parova“ i moli ih da je puste unutra da ga smuva!

Popularna hrvatska starleta dugo je bila u ilegali i nije se pojavljivala skoro nigde, a onda je ušla na jedno veče u Hepijev rijaliti i napravila haos. Svi su očekivali od nje da provede nekoliko sati tamo zabavljajući se i pričajući sa učesnicima, međutim, desilo se nešto potpuno neočekivano. Bukvalno sa ulaznih vrata Ava i Ivan su počeli da se muvaju, a nakon nekog vremena osamili su se i počeli da se ljube. Karabatićeva je jedva pristala da izađe iz vile, i to nakon što joj je producent obećao da će moći da dođe i sutradan.

foto: Printscreen

- Mi smo mislili to veče da je Ava pod dejstvom alkohola i da nije svesna svojih postupaka, ali izgleda da nije bilo tako. I narednih dana nas je non-stop zvala i molila da je uvedemo da bude ravnopravni učesnik, samo da bi bila pored Ivana. Izgleda da se stvarno zaljubila u njega. Mi smo joj rekli da će uskoro kraj i da nema potrebe da ulazi jer će Ivan izaći napolje pa će moći da bude s njim, ali se Ava ne predaje - kaže naš izvor iz produkcije i dodaje da starleta ne odustaje.

- Ona ne želi da čeka još mesec dana da bi bila sa Ivanom jer se plaši da će se on pomiriti s Jelenom Ilić. Čak nam je predložila da joj ne damo honorar, rekla je da će besplatno ući, uz obećanje da je spremna da ima seks pred kamerama jer je ubeđena da je Ivan čovek njenog života. Kad smo joj saopštili da to ne dolazi u obzir, poručila nam je da će u rijalitiju ostati trudna s Marinkovićem jer silno želi njegovo dete. E, na takav predlog smo ostali bez reči... Možda ćemo ispuniti Avi želju, videćemo - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.