ESPRESO KOD BRENDONA U ČENTI: Hteo da SLUPA TRAKTOR samo da se ne bavi POLJOPRIVREDOM!
Branislav Radonić Brendon je jedan od najinteresantnijih učesnika rijalitija, Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

EKSKLUZIVNO

ESPRESO KOD BRENDONA U ČENTI: Hteo da SLUPA TRAKTOR samo da se ne bavi POLJOPRIVREDOM!

Bili smo kod roditelja popularnog zadrugara

Objavljeno:

Branislav Radonić Brendon je jedan od najinteresantnijih učesnika rijalitija "Zadruga". Njegove izjave, komentare i performansi su hit na društvenim mrežama. On čak nema problem ni da se skine pred kamerama. Jedino što dosad nikada nije otkrivao javnosti jeste to kako izgleda njegov životni prostor. Sve dosad.

Naime, ekipa portala Espreso.co.rs je bila gost u Brendonovoj porodičnoj kući u Čenti. U ovom selu u centralnom Banatu, roditelji ovog zadrugara, mama Ružica i tata Radica, kao i sestra Ivana, bili su nam više nego odlični i srdačni domaćini.

Brendonu su roditelji kupili stan u Novom Beogradu i on često pominje taj stan. Njegovi roditelji, koji su poljoprivrednici i koji obrađuju čak oko 100 hektara poljoprivrednog zemljišta, žale zbog toga što njihov sin nije krenuo njihovim stopama.

foto: Espreso

– Žao mi je što Bane ne želi da radi zemlju, a ovde zaista ima sve. Imali smo sa njim problema. Nismo mogli nikako da ga ubedimo da se i on okrene poljoprivredi. Jednom prilikom, kada smo ga poveli na njivu, trebalo je on da uči da vozi traktor i da obrađuje zemlju. I vozi on traktor i dođe do kraja parcele i treba sada da okrene. I on okrene korman, ali ga potom ne vrati u pravi položaj. Bukvalno je išao ka tome da traktorom udari u prikolicu pozadi. Ja uskočim u kabinu i zakočim. Pitao sam ga šta radi. A on mi odgovora: "Pa, ja sam vama rekao da ja ne volim ovaj posao!" Stalno je pravio scene samo da bi digli ruke od njega i da prestanemo da ga nagovaramo. Dešavalo se da toliko bude bezobrazan da ga ostavimo da se iz njive peške vrati do kuće, ali ne vredi. On je sebi zacrtao i je to - ispričao nam je Radica Radonić.

Brendona danas neki prozivaju da je bahat i razmažen, a tata Radica priznaje da je mama za to imala velike zasluge.

– Kada je bio mali, imao je bronhitis i stalno je imao problema. I tada smo ga razmazili, a naročito mama. Ona ga najviše podržava, a sa njom se i najviše svađa. Sa mnom se nikada ne svađa - ispričao je Brendonov tata. – Kada je on u stanu i kada nije u Čenti, mi imamo običaj da se čujemo svako veče pre spavanja. I dešava se da se posvađamo. I onda on zove pre ponoći i govori mi: "Izvinjavam ti se! Ja ne mogu da zaspim, a da smo mi u svađi. Moramo da se pomirimo!" -otkrila je mama Ružica.

foto: Espreso

Ivana, Brendonova mlađa sestra, tvrdi da je zadrugar odličan kao stariji brat. Interesantno je da je Ivanina ćerka, a Brendonova mala sestričina, pokupila neke pokrete od svog popularnog ujaka.

Često zadrugari komentarišu seksualnu orijentaciju Brendona, a proverili smo sa njegovim roditeljima kako oni reaguju na sve te priče.

– Naravno da nam nije prijatno kada ga prozivaju da je p**er. Naročito što smo mi u malom mestu i ne volimo da se komentariše takva tema. Kada je ulazio u "Zadrugu", ja sam mu savetovao da tamo nađe neku devojku kako bi prekinuo te priče. On nije hteo. On kaže da njemu i odgovara da se komentariše da li jeste ili nije, a da on vrlo dobro zna šta je. On i neće da ima vezu u rijalitiju - odgovorila nam je Radica.

Brendon je i u ovoj sezoni "Zadruge" pokazao da nema problem da se skine i da potpuno go bude pred kamerama. U ovom slučaju se pokazalo da krv nije voda.

– To je povukao na svog dedu s mamine strane. I on je imao takve bisere. Voleo je uvek da bude u centru pažnje i nije se obazirao da li ima nekoga i da li će se obrukati - rekao nam je Brendonov tata.

foto: Espreso

Radica priznaje i da nije bio oduševljen što je njegov sin imao estetske intervencije na licu.

– Ja sam bio protiv toga. To mu nije trebalo. Ništa njemu nije falilo. Na šta su one usne ličile kada ih je napumpao? Drago mi je što je to izvadio, ali bolje da ništa nije radio.

foto: Espreso

Inače, interesantno je da njega u kući niko ne zove Brendon, već ili Bane ili Branislav. Roditelji Branislava, nakon našeg razgovora u dnevnoj sobi, gde oni pomno prate šta njihov sin radi u rijalitiju, pokazali su nam i veliko imanje i tada smo imali prilike da se uverimo koliko su oni ozbiljni domaćini i vredni i sposobni ljudi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.