SUKI SE OGLASIO ZBOG ANINIH JUČERAŠNJIH LAŽI: Čim izađe zvaće me da budemo ZAJEDNO, ja sam njena TIHA PATNJA
Suki, Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA

SUKI SE OGLASIO ZBOG ANINIH JUČERAŠNJIH LAŽI: Čim izađe zvaće me da budemo ZAJEDNO, ja sam njena TIHA PATNJA

Haos u najavi!

Objavljeno:

Ime Suada Sukija iz Rijeke se, pored imena Karla, često dovodi u vezu s kontroverznom zadrugarkom iz Ivanjice Anom Korać. On je za Pink.rs otkrio sve o svom odnosu sa Koraćevom, te priznao da su se upoznali dok je ona bila u kombinaciji sa Karlom, ali da su ubrzo, kroz zajednička druženja, shvatili da su se pojavile varnice među njima.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Ana je istakla da se ona sa Sukijem videla dva, tri puta, te da su bili samo u drugarskim odnosima. S obzirom na to da je njena verzija drugačija, mi smo odlučili da ponovo stupimo u kontakt sa njim, te ga upitali kako to da se Anina i njegova priča ne poklapaju.

foto: Printscreen Instagram

- Verujem da se tako kratko osvrnula na naš odnos jer je kraj nje stajao sadašnji momak, pa nije htela pred njim da otvara priču o još jednom muškarcu. Bilo joj je glupo zbog Davida - rekao je Suki i dodao:

foto: Printscreen

- Znači, uveren sam da će mi se javiti čim izađe i tražiti da se vidimo, jer sam ja njena tiha patnja! Ona to zna i svesna je toga. Nije istina da nikada nisu sevale varnice između nas, kao što kaže, ta privlačnost između nas se uvek osećala i uvek je bila jaka... Pogotovo pre nego što je trebalo da uđe u "Zadrugu". Simpatije obostrane postoje, znači hiljadu posto, i verujem, kada bude izašla iz Zadruge, onda će se situacija drugačije odvijati i siguran sam da ćemo biti zajedno - rekao je Suki, koji je dodao da su se Ana i on videli barem pet, šest puta, a ne samo dva, tri kao što je ona rekla.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.