DAVID URLAO NA DUŠICU! Voditeljka odlepila od BEZOBRAZLUKA, Dragojević pretio: Grkljan ću da vadim!
Haos u Beloj kući, Foto: Printscreen

ZADRUGA

DAVID URLAO NA DUŠICU! Voditeljka odlepila od BEZOBRAZLUKA, Dragojević pretio: Grkljan ću da vadim!

Pobesneo

Objavljeno:

David Dragojević pobesneo je sinoć na svog druga Lazara Jeremića Jeru zato što je u razgovoru sa Aleksandrom Subotić podgrejao priču da se Davidova devojka Ana Korać bavi prostitucijom.

David je napao Lazara i dugo se u dvorištu svađao sa njim, a kada se vratio u Belu kuću, besno pričajući, uleteo je u reč voditeljki Dušici Jakovljević.

- Da, naravno, opet je David Dragojević taj koji misli da treba da priča dok ja govorim - rekla je iznervirana voditeljka.

foto: Printscreen

- Izvinjavam se! Prs'o sam! Lud sam, lud! Tražim psihijatra tri meseca! Evo, sad mi dođe da mu grkljan izvadim, da mu otkinem glavu i da idem kući, kunem se - počeo je da urla David.

On je u nastavku programa objašnjavao da je ljut na Lazara zato što je sa Aleksandrom Subotić pričao o Ani, i da je to izazvalo slom i suze Koraćeva.

- Ja nju ovakvu nisam video otkako sam je ovde upoznao. Zar on da mi ovo napravi? A on mi je kao prijatelj. On je kriv za ovo. On nije svestan da ne treba da priča sa ovom debilušom o Ani. Ona je manipulator, ona sve zloupotrebljava! Nije problem da priča sa kim god hoće, ali ne treba da priča sa njom o Ani i našoj vezi - objašnjavao je David, dok su neki zadrugari, kao i voditeljka Dušica pokušavali da mu ukažu na to da ne može nekome da zabrani da razgovara s kim god želi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.