DUGO OČEKIVAN SUSRET: Goca i Miljana imaju po DETE od istog muža, a sada se pevačica PRVI PUT obratila Kulićevoj!
Goca Tržan bila je specijalni gost na proslavi rođendana Željka Mitrovića, Foto: Vladimir Šporčić, Prinscreen

tražila je samo jedno

DUGO OČEKIVAN SUSRET: Goca i Miljana imaju po DETE od istog muža, a sada se pevačica PRVI PUT obratila Kulićevoj!

Svi su pratili njihove reakcije

Objavljeno:

Goca Tržan bila je specijalni gost na proslavi rođendana Željka Mitrovića u "Zadruzi 2", a raspoloženi zadrugari imali su brojnih muzičkih želja tokom njenog vatrenog nastupa.

foto: Prinscreen

Ipak, kako je ovo bio i veliki susret Goce i Miljane Kulić, majke drugog deteta Ivana Marinkovića, svi su pažljivo pratili njihove reakcije.

Podsetimo, Goca Tržan u braku sa Ivanom dobila je ćerku Lenu, dok je Miljana iz rijaliti veze izašla sa sinom Željkom, koji trenutno sa njom i njenom majkom Marijom boravi u "Zadruzi".

Mnogi su bili sigurni da će Kulićeva napraviti haos čim pevačicu bude videla na vratila kuće, dogodilo se upravo suprotno, na iznenađenje mnogih. Ona je, kao i drugi cimeri, takođe imala muzičku želju - zatražila je pesmu "Haljina".

foto: Zadruga

"Što da ne, ipak sam ja tetka jednog anđela", ispalila je Goca komentar kao iz topa pa zapanjila mnoge, ali joj i ispunila želju, na čemu joj se Miljana zahvalila.

Zatim, uživala je i provodila se sve vreme, a na kraju se i srdačno pozdravila sa Tržankom dok je ona napuštala Belu kuću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.