MAJA JE LAŽNI PRIJATELJ I LJUBOMORNA JE! Najbolja Marijanina drugarica otkriva i da li se može verovati Staniji
Marijana i njena drugarica Aleksandra, Foto: Privatna arhiva

ZADRUGA

MAJA JE LAŽNI PRIJATELJ I LJUBOMORNA JE! Najbolja Marijanina drugarica otkriva i da li se može verovati Staniji

Kako ona gleda na ovo druženje u rijalitiju?

Objavljeno:

Stanija Dobrojević tvrdi da je Marijana Zonjić najbolja drugarica u "Zadruzi". Aleksandra Krstić je jedan od najboljih Marijaninih drugarica u spoljnom svetu. Zanimalo nas je kako ona gleda na druženje Stanije i njene miljenice i koliko uopšte veruje da je Dobrojevićeva iskrena prema Marijani.

– Stanija je dobra osoba, emotivna je i osećajna. U dosta stvari se kapira sa Marijanom. Mislim da joj je sada iskreni prijatelj, ali smatram i da je na početku počela da se druži sa Marijanom samo zato što dovoljno jaka da bude solo igrač u rijalitiju - rekla je Aleksandra za Espreso.

foto: Printscreen

Nekada su Marijana i Maja Marinković bile drugarice, a sada Maja sve češće ponižava Zonjićevu. Zamolili smo Aleksandru da nam prokomentariše i taj odnos.

– Mislim da je Maja od početka bila lažni prijatelj i da je tražila samo nekog da je brani jer je ukućani ne gotive. Maja je ljubomorna na Marijanu jer je svesna da bi svaki momak pre izabrao Marijanu nego nju. Ne samo zbog lepote, već pre svega zbog toga što Marijana ima srce, pa sve ostalo - rekla nam je Krstićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.