MINA DO DETALJA RASKRINKALA ANU: Istina je da smo ŽIVELE zajedno! Filip joj je davao BRDO PARA i imali su ODNOSE!
Minina ispovest, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MINA DO DETALJA RASKRINKALA ANU: Istina je da smo ŽIVELE zajedno! Filip joj je davao BRDO PARA i imali su ODNOSE!

Mina Vrbaški rešila je potpuno da raskrinka svoju bivšu prijateljicu Anu Korać i otkrila da je Davidova devojka bila u vezi sa Filipom Mijatovim, kog je opisala kao "dušu od čoveka".

Objavljeno: 08:59h

Vrbaški je objasnila da je Filip 24 sata bio za njih, kada su Mina i Ana živele zajedno. Filip je kako Mina kaže, uvek pomagao njoj i njenoj porodici.

"Što se Filipa tiče, ona je demantovala da je bila u vezi. Ja mislim da moja mama čak zna sve o tome, ona priča sa Filipom. Za Karla znam da je bila kod njega. 2017, da li je bio mart ili april, ona je već tad bila tamo i bila je do jula", oktrila je Mina, pa okarakterisala ponašanje svoje prijateljice i tome što je pričala o Filipu:

foto: Instagram / filip_mijatov

"Dovoljno je da se nasmeje i dobije sve. Navikla je na takav život. Filip je meni rekao kada je prvi put nju poljubio, kada su imali s*ks, kada je bio u Ušću i dao sve te silne pare u kupovini. Verujem njemu 60 odsto, tih 10 posto više nego Ani. Mislim da sam ispala poštenija od nje. Filip nije psihopata. Ona je samo naglo presekla. Dobila je sve ono što je htela, nije joj bio potreban. Iskreno i ja da sam muško i da sam na Filipovom mestu i ja bih nekog proganjala. Mislim da ti je moj odgovor sasvim dovoljan. Ne znam zašto se sramoti da prizna da je bio njen dečko? Ako sam ja ustala i mogla da kažem da sam prostitutka, šta je problem da se kaže."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.