KARAĐORĐE JE BEŽAO IZ MNOGIH ZATVORA, A NEĆE IZ ZADRUGE? Pobegao kada ga je komandir terao da se skine GO
Karađorđe Subotić, Foto: Printscreen Youtube

zadruga

KARAĐORĐE JE BEŽAO IZ MNOGIH ZATVORA, A NEĆE IZ ZADRUGE? Pobegao kada ga je komandir terao da se skine GO

Karađorđe Subotić, glava popularne porodice iz Kaluđerice ima prošlost ravnu holivudskom filmu, da bi na kraju završio u rijalitiju sa bivšom ženom i ćerkom

Objavljeno:

Karađorđe Subotić noćas je pobegao iz Zadruge i to kroz jedan od prozora na imanju. I dok su se drugi lomatali preko ograda, rasturali Rajski vrt i nisu uspevali da nađu izlaz, Karađorđe je lepo kao čovek izašao kroz prozor.

Ipak, trebamo da imamo u vidu da je Karađorđe bežao iz nekoliko zatvora:

- Godine 1990, komandir Toma me je izveo na hodnik i skinuo me golog. Na moje negodovanje je rekao da moraju ponovo da me vode kod lekara. Ja sam nakon toga imao razgovor s advokatom, koga sam odmah otkačio, a kada je on izlazio, video sam da komandir nije zaključao vrata. Iskoristio sam to i izašao sam na ta vrata i počeo da se bijem sa tim komandirom Tomom. Dok je on bežao dozivajući ostale komandire, ja sam preskočio ogradu i pobegao. Prešao sam italijansku granicu bez problema sa prijateljevim pasošem, ali sam napravio veliki problem jer nisam imao dovoljno novca kod sebe za prelezak u tu zemlju. Oni su me zbog toga priveli u stanicu, a onda sam uspeo da iskočim kroz prozor i u tom trenutku sam polomio skočni zglob, čega nisam bio svestan dok sam bežao - ispričao je Karađorđe.

Karađorđe je poznat kao član klana koji je predvodio Zoran Božović, zvani Boža Pub, koji je 2000. godine organizovao spektakularno bekstvo njegove grupe iz požarevačkog zatvora, gde je ležao zbog teških razbojništava. Karađorđe i Boža Pub kasnije su zajedno uhapšeni posle jedne akcije srpske policije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.