OVO JE ŽENA KOJU JE VARAO SA KORAĆEVOM: Filip Mijatov pljuje po starleti, a zbog nje ostavio SUPRUGU ZA PRIMER!
Foto: Prinscreen/Instagram

ZADRUGA 2

OVO JE ŽENA KOJU JE VARAO SA KORAĆEVOM: Filip Mijatov pljuje po starleti, a zbog nje ostavio SUPRUGU ZA PRIMER!

Svi se okomili na Anu Korać, a niko

Objavljeno:

Bivši dečko Ane Korać, koji će uskoro postati jedan od učesnika "Zadruge 2", a sve u cilju osvete njoj, u vreme dok se zabavljao sa Anom, bio je oženjen. Filip Mijatov, IT - evac, koji živi i radi u Londonu poslednjih nekoliko dana u žiži je javnosti zbog medijskog rata koji vodi protiv Ane Korać, starlete i učesnice "Zadruge 2". On naime tvrdi kako je bio Anin ljubavnik, i kako joj je za sve to vreme davao i uplaćivao ogromne iznose u evrima, kako je zbog nje zapaljen i njegov masarati koji je ona često vozila, da joj je platio operaciju nosa, kupovao skupu garderobu i mnoge druge stvari.

Filip Mijatov i Ana Korać
Filip Mijatov i Ana Korać foto: Prinscreen/Instagram

Filip Mijatov je naime, bio isprovociran kako je i sam rekao, time što ga je Ana pominjala kao kriminalca koji ju je proganjao i uhodio. Da bi dokazao da je njihova veza postojala, on je nedavno objavio snimke koji dokazuju da njih dvoje jesu provodili vreme zajedno. Najavio je i ulazak u "Zadrugu", gde planira da Anu Korać potpuno raksrinka, iako ona kako je rekao i nije više predmet njegovog interesovanja, već da je to sada Aleksandra Subotić. Mijatov je tom prilikom objasnio za medije da je "sa svima povezan", pa da osim Ane Korać poznaje i Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, a da je u vezi bio i sa Ninom Prljom.

foto: Printscreen

Zanimljivo je kako su komentari ljudi uglavnom vezani za devojke sumnjivog morala sa kojima je Mijatov bio, mada ruku na srce svi su izostavili i činjenicu da je on u to vreme bio oženjen čovek, što je i sam pomenuo u jednom od razgovora sa novinarima. Da šok bude veći, njegova supruga Sanja, ako je sudeći po fotografijama sa njegovog fejsbuk profila, potpuno je jedna obična i neupadljiva žena, koja evidentno nije trošila njegov novac na estetske korekcije, intervencije, operacije nosa, grudi i na skupe krpice.

Bivša supruga Sanja
Bivša supruga Sanja foto: Printscreen/Fejsbuk

Sudeći po fotografijama, Sanja je jedna poprilično skromna žena, a pravo je pitanje šta je onda Mijatovu uopšte trebalo da vara ženu sa starletama, kojima i sam sve to zamera. Šta li je očekivao? Ruku na srce, ni on sam u tom periodu nije izgledao reprezentativno. Očigledan višak kilograma koji je tada imao, sada je nestao, pa izgleda da je Filipu cela drama sa starletom, donela i nešto dobro. Ako ništa, bio je dovoljno motivisan da i sam poradi na sopstvenom izgledu.

Ostale fotografije Mijatova i njegove bivše supruge koju je varao sa Anom Korać, pogledajte u galeriji:

1 / 6 Foto: Printscreen/Fejsbuk

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.