UČESNIK ZADRUGE DOŽIVEO TRAGEDIJU: Pavlova sestra izvršila samoubistvo!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

UČESNIK ZADRUGE DOŽIVEO TRAGEDIJU: Pavlova sestra izvršila samoubistvo!

Njegova sestra Saška prije više od jedne decenije sebi oduzela život

Objavljeno:

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Pavle Jovanović doživio je nervni slom pre dve nedjelje nakon što mu je Stanija Dobrojević u toku žestoke svađe sestru nazvala ku.vom, a kako prenose mediji, ona je izvršila samoub.stvo pre 13 godina.

Naime, razlog zbog kog je Jovanović doživio slom živaca bio je taj što je njegova sestra Saška prije više od jedne decenije sebi oduzela život, te otuda i njegov bes prema Staniji zbog toga što ju je opsovala.

foto: Printscreen Youtube

- Pavlova sestra Saška je pre 13 godina izvršila samoub.stvo, a njemu je posle tog događaja trebalo dosta vremena da se dovede u red i oporavi. Svi su bili šokirani tog dana jer niko ni jednog trenutka nije posumnjao da do toga može da dođe. Saška nikada nije bila sklona depresiji niti je imala bilo kakve nagle promene u raspoloženju. Uvek je bila nasmijana i razdragana, pa niko nije mogao da pretpostavi da do samoub.stva može da dođe. Nakon nemilog događaja utvrđeno je da je Saška sebi oduzela život tako što je pucala u sebe iz lovačke puške, nakon što se sakrila u kupatilo u porodičnoj kući - otkriva izvor za medije.

foto: Printscreen

Kako dalje saznajemo, Jovanoviću je smrt sestre i dalje bolna rana, s obzirom na to da su bili i te kako vezani, međutim, on se trudi da o tome nikome ne govori jer mu je teško.

- Pavle ni sa najboljim prijateljima do danas retko spominje to da mu se sestra ubila jer je to činjenica sa kojom ne može da se pomiri. Iako je prošlo dosta vremena od kada je Saška izvršila samoub..stvo, Pavlu je sve to i dalje sveže u glavi. Uvek mu je bolna tema kada ga neko pita da li ima brata ili sestru, pa se trudi da o tome ne razgovara puno. Sve to je na njega ostavilo veliki trag, pa se Pavle i u situacijama kada je bijesan trudi da nikome ne psuje članove porodice. Kad mu je Stanija u toku svađe opsovala mrtvu sestru, to je za njega bilo gore nego da mu je neko sekiru zario u leđa - priča izvor.

foto: Printscreen Youtube

Podsećamo, svađa između Dobrojevićke i Pavla eskalirala je zbog toga što su se posvađali oko hrane, a kad je Jovanović starletu nazvao ku.vom, ona mu je uzvratila istom merom nazivajući tako njegovu majku i sestru, te je rijaliti učesnik skočio da se sa njom obračuna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.