OTAC MAJE MARINKOVIĆ IZVREĐAO MARKA MILJKOVIĆA! Rat bukti i napolju i u Zadruzi
Majin otac Radomir, Foto: Printscreen

zadruga

OTAC MAJE MARINKOVIĆ IZVREĐAO MARKA MILJKOVIĆA! Rat bukti i napolju i u Zadruzi

Ponosan na ćerku

Objavljeno:

Maja Marković našla se u centru pažnje jer se umešala u vezu Marka Miljovića i Lune Đogani. Zadrugari je danima prozivaju, a ona je besu polila mlekom Miljkovića. Sada se oglasio i njen otac i stao u odbranu ćerke.

„Sutra da izađe, ona će ostati upamćena po onome što je uradila. Imam hiljadu poziva od juče sa svih strana sveta“, započeo je Radomir, a onda dodao:

„Ja gledam na to sve kao na jednu humorističku seriju, ali nekad to uzme maha, malo se opuste ljudi, ali dobro… A o Marku mogu da mislim sve najgore. To je ženomrzac koji je video da ga nema nigde, pa napravio ponovo priču sa Lunom i onda nema koga, hajde da ubace Maju, jer nije prošao kod Stanije. To je neko moje viđenje. Ako si imao nešto sa nekim, nije u redu da svašta izgovaraš za stolom, da je ovakva ili onakva, to nije u redu prema ženama.“

foto: Printscreen

Radomir se osvrnuo i na to kako se njegova ćerka ponaša u kući, ali i njenim drugaricama.

„To je Maja, imala je malo krizu dok se nije oslobodila. Ona ima podršku sa svih strana, oduševila je ljude, mislim da nije obrukala ni produkciju ni Velikog šefa koji su joj ukazali poverenje. Ona se sa Aleksandrom zna iz srednje škole, a Stanija joj je bila idol još kad je bila mala. Vidim i da je ova Marijana dobra curica. Njih četiri su sad mnogo jake u kući i svi pokušavaju da ih razdvoje“, završio je Radomir.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.