STANIJA HOĆE DA PROTERA SANJU IZ BEOGRADA: Jeftinjarica hoće da bude ELITNA, svađa oko MUŠTERIJA!
Stanija i Sanja, Foto: Printscreen

zadruga

STANIJA HOĆE DA PROTERA SANJU IZ BEOGRADA: Jeftinjarica hoće da bude ELITNA, svađa oko MUŠTERIJA!

Rat između Stanije Dobrojević i Sanje Stanković sve se više raspaljuje, a starleta je sada otkrila da poseduje dokaze da se njena suparnica bavila prostitucijom.

Objavljeno:

"Da, imam informacije iz spoljnog sveta, proverene i iskoristila sam ih. Fejk si lezbejka, fale ti pare, fale ti mušterije. Ti si zaje*ala i Davida Dragojevića. Ova veza ti je paravan za tvoj modeling, jeftinjarica si i želiš da budeš elitna. Došla si ovde da se promovišeš i da te razvlače po Beogradu", rekla je Stanija, pa suparnici nešto i poželela.

"Ja ti želim da se prostitucijom baviš kad izađeš odavde i videćemo koliko ćeš uspeti u životu. Radićeš na poziv mušterije. Kurvo jedna, želim ti da nastaviš da se baviš modelingom za veću tarifu", vikala je Dobrojevićeva, ali ni Sanja njoj nije ostala dužna.

foto: Printscreen

"Ćuti, idi trljaj se o Kristijanov ku*ac. Nisi ti meni trn u oku, nego ja tebi. Ti si iskompleksirana i isfrustrirana si jer su te gazili 10 godina, pa sad hoćeš mene da gaze. Tebi svašta fali, ali neću da ti uzimam mušterije", uzvratila joj je plavuša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.