SANJA PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Otkako je dovode u vezu s UHAPŠENIM MAKROM Mihajlom, sve vreme ĆUTI, sad je PUKLA
Sanja Stanković otvorila Pandorinu kutiju, Foto: Printscreen

UZNEMIRENA

SANJA PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Otkako je dovode u vezu s UHAPŠENIM MAKROM Mihajlom, sve vreme ĆUTI, sad je PUKLA

Stankovićeva se gušila u suzama dok je pričala...

Objavljeno: 19:52h

Zadrugarka Sanja Stanković otvorila je dušu pred Drvetom mudrosti i počela da priča kako je zapravo došlo do svađe između nje i Jovane Tomić Matore. Ona je u jednom momentu progovorila i na temu prostitucije o kojoj je sve vreme, otkako se povlači ta priča, ćutala.

foto: Printscreen

Odvratno sam. Raskinule smo Jovana i ja i to je to. Posle onakvih izgovorenih reči sinoć sa njene strane, definitivno je. Najviše me povredilo što je izgovorila neke stvari o mom životu što nije trebalo da kaže. Zbog toga sam prošle godine dobila nervni slom, kada je Ana rekla nemoj ja da progovorim. Te stvari niko ne zna, sem nje i još jedne osobe. Neoprostivo je, ona je uvek takva kad popije. Takve smo probleme imali i napolju. Ja joj kažem da me ponizila jer sam joj zamerila za Staniju, a ona meni kaže da sam ja ljubomorna. A istina je da Stanija prva mene provocira, napada, vređa. Bitno je da ja njoj zamerim nešto, a da ti meni kažeš da ja tebi zagorčavam život. Pa onda je bolje da ja raskinem s tobom", rekla je Sanja.

foto: Printscreen

Drvo mudrosti je želelo da zna kakav to konflikt ona ima sa Stanijom.

Ja bih stvarno volela da znam šta ona ima protiv mene. Ja sam joj samo rekla da je njena veza fejk sa Vladimirom. Ona je meni rekla da sam ku*va, da je moja veza ovakva. Ona kaže da je paravan za devojke koje se bave prostitucijom. Pa je l' sam ja njoj nekad nešto zamerila. Ona je počela da priča šta je ona radila pre 10 godina. Isfrustrirana je, otkud znam", ispričala je navodna miljenica Mihajla Maksimovića, uhapšenog makroa iz Šapca.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.