PAO SE*S MARKA I LUNE NA VASKRS: On je pozvao u tuš kabinu, ona odmah POTRČALA on je posle odnosa OHLADIO
Marko i Luna u akciji za Uskrs, Foto: Printscreen

zadruga

PAO SE*S MARKA I LUNE NA VASKRS: On je pozvao u tuš kabinu, ona odmah POTRČALA on je posle odnosa OHLADIO

Vrela akcija na praznik!

Objavljeno:

Luna Đogani i njen sada već bivši dečko Marko Miljković imali su seksualni odnos u nedelju na Vaskrs, najveći hrišćanski praznik.

Iako su prekinuli višemesečnu vezu i danima imaju razmirice, vesela atmosfera i poprilična doza alkohola doprineli su da se ovaj par opusti i zaputi u tuš-kabinu, mesto koje oboje najviše vole.

Naime, Marko je u pripitom stanju pozvao Lunu da zajedno odu do kupatila, što je ona prihvatila bez razmišljanja.

foto: Prinscreen

- Blogerka je danima u lošem stanju jer je pukla njena ljubav sa Markom, od koje je imala velika očekivanja. Njena ljubomora bila je kap koja je prelila čašu i uticala na to da Miljković stavi tačku na njihov odnos. Iako je mislila da nema nade da se pomire, Marko joj je na dan proslave Vaskrsa naprasno prišao. Nakon nekoliko popijenih čaša, on ju je bez ustezanja pozvao da imaju seks. Luna je takođe bila pod uticajem alkohola, ali se i ponadala da to znači da MArko želi da obnove romansu, pa je bez razmišljanja prihvatila poziv. Kada su završili, Marko se vratio na proslavu i dao joj do znanja da seks nije značio i pomirenje, već da su jedno drugom samo pomogli - kaže izvor za jedan srpski dnevni list.

Luna je nakon toga spopala Marka i insistirala da joj kaže zbog čega je hladan prema njoj i zbog čega ne mogu normalno da funkcionišu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.