SLOBA NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO LUNA LAŽE! Zakolutao očima na njene IZJAVE
Sloba Radanović se nerado seća Lune Đogani, Foto: Printscreen

pere se od nje!

SLOBA NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO LUNA LAŽE! Zakolutao očima na njene IZJAVE

Ne voli da ga i sa kim porede!

Objavljeno:

Sloba Radanović snimio je spot za novi singl, dok se ovih dana u "Zadruzi" pevuši njegov hit "Kocka".

On je iskoristio priliku da osim Lune Đogani i Miljane Kulić, koje vole njegove pesme, progovori i o aktuelnim dešavanjima.

Ispašće na kraju da s njom uopšte nije ni bio...
Ispašće na kraju da s njom uopšte nije ni bio...foto: RTV Pink printscreen

Prvi put čujem za to! Pa, eto, drago mi je ako je u nekom pozitivnom smislu! Mislim, u kojem god da je smislu - moja je pesma i drago mi je kad se peva - kaže Sloba, čija je i pesma "Naivna" podigla veliku prašinu, budući da je Luna u više navrata istakla kako je ona sa Slobom pisala tekst. Kada je to čuo, Radanović je odmah prevrnuo očima i ironično rekao:

Svi su tekstopisci... Ne, to je pesma koju sam ja pisao sam u "Zadruzi" i vrlo sam ponosan što sam bez ikakvih uslova uspeo da napišem nekoliko pesama i stalno sam želeo da neko to čuje, da čuje da sam ja uspeo tamo. Odakle im to da je neko sa mnom pisao pesmu?! Sam sam pisao pesmu", tvrdi Sloba.

Pevač se opekao u 'Zadruzi' i više ne ponavlja iste greške
Pevač se opekao u "Zadruzi" i više ne ponavlja iste greškefoto: Prinscreen

Davida Dragojevića u poslednje vreme upoređuju sa njim, budući da su se našli u sličnim ljubavnim pričama pred kamerama rijalitija.

Međutim, Slobi to poređenje ne prija.

Ne volim kada me upoređuju s bilo kim i u pozitivnom i u negativnom smislu. Baš se trudim da budem individua za sebe. Ko god da kaže neku lepu reč za mene - hvala mu, ko kaže ružnu - opet, to je njegovo pravo i njegovo mišljenje", kaže Radanović, a na pitanje da li bi i na koju zadrugarku bacio oko da je učesnik druge, aktuelne sezone "Zadruge", odgovara:

Da sam slobodan, možda bih razmislio o tome, ali da nisam više mi nikad ne bi palo na pamet da u rijalitiju rešavam neke svoje životne probleme.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.